Quantcast
Channel: اینترنت و شبکه –طرفداران فدورا
Viewing all 115 articles
Browse latest View live

مرورگر اینترنتی فایرفاکس 16 منتشر شد

$
0
0

firefox

شانزدهمین نسخه مرورگر قدرتمند اینترنتی فایرفاکس منتشر شد و هم اکنون در دسترس و قابل استفاده می باشد.

Firefox 16 دارای ویژگی ها و تغییرات جدیدی می باشد که برای دیدن آنها می توانید به اینجا مراجعه نمایید.

مرورگر فایرفاکس ۱۶ هنوز وارد مخازن فدورا نشده که به محض وارد شدن از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد.


مرورگر فایرفاکس 16 وارد مخازن فدورا شد

$
0
0

firefox

مرورگر اینترنتی محبوب و قدرتمند Firefox 16 که چند روز پیش منتشر شد هم اکنون وارد مخازن فدورا شد که به راحتی می توانید مرورگر خود را به این نسخه بروز رسانی کنید.

نصب فایرفاکس ۱۶ در فدورا :

اگر مرورگر فایرفاکس روی سیستم شما نصب نیست کافی است بسته ی firefox را با استفاده از ابزارهای مدیریت بسته گرافیکی مانند Yumex و  KPackageKit نصب کنید یا اینکه با استفاده از ابزار مدیریت بسته خط فرمانی Yum و اجرای این دستور آن را نصب کنید :

#yum  install  -y  firefox

 

بروزرسانی فایرفاکس :

برای بروزرسانی به فایرفاکس ۱۶ کافی است از ابزارهای مدیریت بسته گرافیکی Yumex یا KPackageKit استفاده کنید و یا اینکه با استفاده از Yum و اجرای این دستور آن را به روز رسانی کنید :

#yum  update  -y  firefox

 

مرورگر اینترنتی Firefox 18 منتشر شد

$
0
0

firefox

هجدهمین نسخه از مرورگر قدرتمند و محبوب Firefox منتشر شد.firefox 18 که شامل تغییرات و بروزرسانی هایی می باشد که مهمترین آنها می توان به حذف گواهی نامه های امنیتی SSL که فاقد اعتبار می باشند اشاره کرد که چند روز پیش خبر جعلی بود گواهی های شرکت TurkTrust   که یکی از صادر کننده های  این گواهی ها می باشد منتشر شد و در پی آن شرکت موزیلا در وبلاگ خود مطلبی را در این زمینه منتشر کرد و سریعا نسخه ی بروزرسانی برای فایرفاکس منتشر کرد.

از جمله دیگر تغییرات در فایرفاکس ۱۸ می توان به سرعت بخشیدن به کارایی JavaScript بوسیله کامپایلر IonMonkey اشاره کرد و همچنین بهبود نمایش در سیستم های OS X 10.7 به بالا و پشتیبانی اولیه از WebRTC نیز اشاره کرد.برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به اینجا مراجعه نمایید.

گفتنی است که فایرفاکس ۱۸ هنوز وارد مخازن فدورا نشده است و به محض ورود به مخازن از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد. اما Firefox 18 هم اکنون از طریق سایت رسمی در دسترس و قابل دانلود می باشد.

مرورگر فایرفاکس 18 در مخازن فدورا

$
0
0

firefox

به اطلاع کلیه عزیزان می رساند Firefox 18 که چند وقت پیش منتشر شد هم اکنون وارد مخازن فدورا شد و می توانید مرورگر خود را از طریق مخازن بروزرسانی کنید.

جهت بروزرسانی فایرفاکس کافی است تا بسته ی firefox را از طریق ابزارهای مدیریت بسته ی گرافیکی مانند Yumex یا  KPackageKit بروزرسانی کنید یا اینکه با استفاده از ابزار مدیریت بسته خط فرمانی yum و اجرای این دستور آن را بروزرسانی کنید :

 

#yum update -y firefox

آموزش نصب مخازن RPM Fusion در فدورا 18

$
0
0

 rpm-fusion

مخازن rpmfusion جز مخازنی است که بیشتر مورد استفاده کاربران خانگی فدورا است.به خاطر اینکه بیشتر بسته هایی که یک کاربر خانگی به آنها احتیاج دارد درون این مخزن قرار دارند.

از جمله بسته های مورد نیاز این دسته از کاربران می توان به کدک های صوتی تصویری،برنامه های پخش مولتی مدیا و اکثر درایورهای گرافیک و کارتهای شبکه ی بی سیم اشاره کرد.

مخازن rpmfusion جز مخازن اینترنتی هستند،یعنی برای نصب و یا استفاده از آنها باید سیستم به اینترنت متصل باشد.نصب این مخازن زمان زیادی را از شما نمیگیرد پس برای نصب کردن این مخازن کافی است مراحل زیر را به ترتیب انجام داد :

۱-یک ترمینال یا کنسول باز کنید و به کاربر root لاگین کنید یعنی در واقع جلوی اعلان سیستم که به شکل $ است بنویسد su و سپس Enter بزنید و پسورد کاربر root را وارد کنید.

جهت اطلاع وقتی که شما پسورد را در محیط ترمینال وارد می کنید آن  را مشاهده نمی کنید ولی پسورد شما وارد می شود(این هم یکی از نکات امنیتی گنو/لینوکس)

بعد از اینکه پسورد را وارد کردید مشاهده می کنید که علامت اعلان سیستم از $  به  # تغییر پیدا کرده است.یعنی الان شما به کاربر root لاگین کرده اید.

۲-حالا برای نصب مخازن فقط کافی است تا دستور زیر را جلوی اعلان سیستم (#) تایپ کنید و Enter بزنید.

rpm  -Uvh  http://download1.rpmfusion.org/free/fedora/rpmfusion-free-release-18.noarch.rpm    http://download1.rpmfusion.org/nonfree/fedora/rpmfusion-nonfree-release-18.noarch.rpm

بعد از چند ثانیه این مخازن روی سیستم شما نصب و فعال می شوند.حالا به راحتی می تونید از این مخازن استفاده کنید.

برای استفاده از نرم افزارهایی که درون مخازن قرار دارند می توانید از ابزارهای مدیریت بسته گرافیکی مانند Yumex یا  KPackageKit   یا از ابزار خط فرمانی Yum  استفاده کنید.

مرورگر اینترنتی فایرفاکس 19 منتشر شد

$
0
0

firefox

نوزدهمین نسخه از مرروگر اینترنتی قدرتمند و محبوب فایرفاکس منتشر شد.Firefox 19  که در این نسخه دارای تغییرات  و پیشرفت هایی می باشد که یکی از تغییرات بزرگ در این نسخه می توان به امکان باز کردن و خواندن فایل های PDF بدون نیاز به برنامه های کاربردی دیگر اشاره کرد.

همچنین فایرفاکس ۱۹ در  زمینه ی عملکرد راه اندازی بهبود هایی داشته است.برای دیدن نکات انتشار این نسخه می توانید به اینجا مراجعه نمایید.

گفتنی است فایرفاکس ۱۹ هنوز  وارد مخازن فدورا نشده است که در صورت ورود به مخازن از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد ولی تا آن زمان می توانید آن را از سایت رسمی دانلود کنید.

 

نرم افزار دانلود فایل های تورنت Tixati

$
0
0

Tixati-bittorrent-client

اگر اهل دانلود فایل به ویژه فایل های تورنت باشید مسلما با نرم افزارهای کلاینت تورنت آشنایی دارید.در این مطلب قصد دارم تا نرم افزار Tixati را به شما معرفی کنم که یک نرم افزار برای دانلود فایل ها از سرویس تورنت می باشد.

Tixati به صورت رایگان برای سیستم عامل های گنو/لینوکس و ماکروسافت ویندوز منتشر می شود و دارای کارایی سریع و استفاده آسان و چندین ویژگی دیگر می باشد که علاوه بر نسخه نصبی،نسخه پورتابل (Portable) دارد که به راحتی قابل اجرا و استفاده می باشد.

برخی از ویژگی های نرم افزار Tixati به شرح زیر می باشد :

  • پشتیبانی از DHT,PEX و Magnet Link
  • مدیریت پهنای باند
  • زمان بندی رویداد ها
  • دارا بودن ویژگی های پیشرفته ای چون RSS و IP Filtering
  • نصب سریع و آسان
  • کاربری آسان و راحت
  • رایگان بودن
  • و …

نصب نرم افزار Tixati در فدورا ۱۸ :

برای  نصب برنامه Tixati نخست  کافی است تا آن را بر اساس  معماری سیستم خود(۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی) از این صفحه  دانلود کنید.در پایین لینک های مستقم دانلود  Tixatiرا تا به این لحظه  مشاهده می کنید که برای دانلود کافی است تا آن ها را در برنامه دانلودر خود کپی و دانلود کنید :

Tixati – 32 bit – 15.2 MB

http://www.tixati.com/download/tixati-1.93-1.i686.rpm

Tixati – 64 bit – 15 MB

http://www.tixati.com/download/tixati-1.93-1.x86_64.rpm

پس از  دانلود بسته مورد نظر کافی است روی آن کلیک کنید تا نصب شود یا اینکه دستور زیر را در همان مسیری که فایل دانلود شده قرار دارد اجرا کنید :

#rpm  -ivh filename.rpm

به جای filename.rpm نام فایلی که دانلود کرده اید را بنویسید

گفتنی است نسخه پورتابل Tixati را نیز می توانید از این صفحه دانلود کنید یا از لینک مستقیم زیر با حجم ۳۵٫۸ MB  دانلود کنید :

http://www.tixati.com/download/tixati-1.93-1.portable.tar.bz2

که پس از خارج کردن از حالت فشرده می توانید از ان بر روی گنو/ لینوکس های ۳۲ و ۶۴ بیتی و ماکروسافت ویندوز استفاده کنید.

در پایین تصاویری از محیط برنامه را  مشاهده می کنید :

tixati-Transfers

tixati-Transfers

 

 

tixati-DHT

tixati-DHT

 

tixati-Bandwidth

tixati-Bandwidth

 

 

مرورگر فایرفاکس 19 در مخازن فدورا

$
0
0

firefox

با توجه به اینکه چند روز پیش جدیدترین نسخه از مرورگر فایرفاکس یعنی Firefox 19 منتشر شد به اطلاع می رساند این نسخه هم اکنون وارد مخازن فدورا شد و کاربران هم اکنون می توانند از آن استفاده کنند یا مرورگر خود را به این نسخه بروزرسانی نمایند.

اگر مرورگر فایرفاکس روی سیستم شما نصب نیست، کافی است تا بسته ی firefox را از طریق ابزارهای مدیر بسته گرافیکی چون  Yumex یا KPackageKit نصب کنید یا با استفاده از ابزار مدیریت بسته خط فرمانی Yum و اجرای این دستور اینکار را انجام دهید :

#yum  install  -y firefox

اگر قصد دارید تا فایرفاکس خود را به این نسخه ارتقا دهید کافی است از  ابزارهای مدیریت بسته ی گفته شده استفاده کنید یا با این دستور Yum اینکار را انجام دهید :

#yum update -y firefox


مرورگر اینترنتی فایرفاکس 20 منتشر شد

$
0
0

firefox

بیستمین نسخه از مروزگر اینترنتی قدرتمند Firefox منتشر شد و هم اکنون قابل استفاده می باشد.این نسخه از فایرفاکس که دارای ویژگی های جدیدی از جمله سیستم دانلود جدید که تجربه دانلود متفاوتی را به ارمغان می آورد. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به اینجا مراجعه نمایید.

گفتنی است فایرفاکس ۲۰ هنوز وارد مخازن فدورا نشده است اما می توانید بسته های لازم را از طریق لینک های پایین دانلود و نصب کنید.

دانلود فایرفاکس ۲۰ برای سیستم های ۳۲ بیتی :

http://kojipkgs.fedoraproject.org//packages/firefox/20.0/1.fc18/i686/firefox-20.0-1.fc18.i686.rpm

http://kojipkgs.fedoraproject.org//packages/xulrunner/20.0/1.fc18/i686/xulrunner-20.0-1.fc18.i686.rpm

پس از دانلود بسته های بالا کافی است وارد پوشه ای که فایل های دانلود شده در ان قرار دارند شوید و این دستور را اجرا کنید :

# rpm -Uvh xulrunner-20.0-1.fc18.i686.rpm  firefox-20.0-1.fc18.i686.rpm

 

دانلود فایرفاکس ۲۰ برای سیستم های ۶۴ بیتی :

http://kojipkgs.fedoraproject.org//packages/firefox/20.0/1.fc18/x86_64/firefox-20.0-1.fc18.x86_64.rpm

 

http://kojipkgs.fedoraproject.org//packages/xulrunner/20.0/1.fc18/x86_64/xulrunner-20.0-1.fc18.x86_64.rpm

 

پس از دانلود بسته های بالا کافی است وارد پوشه ای که فایل های دانلود شده در ان قرار دارند شوید و این دستور را اجرا کنید :

#rpm -Uvh firefox-20.0-1.fc18.x86_64.rpm   xulrunner-20.0-1.fc18.x86_64.rpm

مرورگر اینترنتی فایرفاکس 21 در مخازن فدورا

$
0
0

firefox

پس از انتشار مرورگر قدرتمند و محبوب Firefox 21 هم اکنون این نسخه از این مرورگر وب وارد مخازن فدورا شد و کاربران عزیز می توانند مرورگر خود را از طریق مخازن به این نسخه بروزرسانی کنند.

برای آپدیت کردن فایرفاکس خود می توانید از ابزارهای مدیریت بسته گرافیکی مانند KPackageKit یا Yumex استفاده کنید یا اینکه با اجرای این دستور yum آن را بروزرسانی کنید :

#yum update -y firefox

اگر هم مرورگر فایرفاکس روی سیستم شما نصب نیست و قصد دارید تا آن را نصب کنید کافی است تا از ابزارهای مدیریت بسته ی گفته شده استفاده کنید یا اینکه این دستور رو اجرا کنید :

#yum install -y firefox

دانلود فایل با نرم افزار دانلودر قدرتمند FlareGet

$
0
0

flareget-logo

اگر شما هم از اون دسته کاربران هستین که زیاد دانلود می کنید مسلما نیاز به یک نرم افزار دانلود منجر بسیار خوب دارید که بتونید فایل هاتون رو با سرعت هر چه بیشتر دانلود کنید و اونها رو مدیریت کنید.

نرم افزار ها و برنامه های مختلفی برای اینکار وجود داره هر کدوم مزایای خودشون رو دارن ولی در این مطلب قصد دارم تا شما رو با نرم افزار دانلودر FlareGet آشنا کنم.این نرم افزار دارای ویژگی های متفاوت و قابل قبولی است که شما می تونید از اون استفاده کنید که به طور خلاصه برخی از این ویژگی ها رو بیان می کنم.

یکی از خوبی های این برنامه ماندن در System Tray است که شما اون رو در عکس پایین مشاهده می کنید :

flareget-system-tray

 

ویژگی دیگر برنامه این است که پیش از شروع به دانلود فایل از شما مسیر ذخیره و اطلاعات دیگه ای رو میپرسه که نمای این کار رو در تصویر پایین می بینید :

flareget-start downloading

و همچنین پس از پایان برنامه نیز پنجره ای برای اعلام به پایان رسیدن فایل دانلود شده نشون میده :

flareget-end download

و در پایین تصویر کلی برنامه رو در حال دانلود یک فایل مشاهده می کنید :

flareget-download

دو ویژگی دیگه که فکر کنم بکار خیلی از کاربرا بیاد یکی این ویژگی هست که در تصویر پایین مشاهده میکنید و من بیشتر در موردش توضیح نمیدم!

flareget-option

و ویژگی بعد هم مدیریت زمانبندی دانلود ها است که فکر کنم بیشتر برای اون کاربرانی که محدودیت حجمی دانلود دارن بکار میاد که می تونن در زمان دانلود رایگان شبانه از اون استفاده کنن :

flareget-Scheduler

از دیگر ویژگی های دانلودر FlareGet میشه به رایگان بودن اون اشاره کرد که البته این رو هم باید بگم که توی نسخه رایگان برنامه تا ۸ کانکشن رو بیشتر پشتیبانی نمیکنه که با این وجود باز کافی هست.اگه بخواین از ۱۶ کانکشن استفاده کنین که باید پول لایسنسش رو پرداخت کنین.

- پشتیانی از پروتکل های مختلفی چون HTTP,HTTPS,FTP

- مجتمع و یکپارچه شدن با انواع مرورگر های اینترنتی

- استفاده هوشمند از مدیر فایل

- دسته بندی دانلود ها

- پشتیبانی از Resume یا همان ادامه دانلود

- پشتبانی از حافظه موقت (Clipboard)

- پشتیبانی از چند زبان از جمله زبان شیرین پارسی

- دانلود گروهی

- قابلیت نصب روی سیستم عامل های ماکروسافت ویندوز و گنو/لینوکس که برای توزیع های مختلفی بسته های اون در دسترس هستن.

 

نصب نرم افزار دانلودر FlareGet  :

برای نصب این نرم افزار کافی است که به قسمت دانلود در سایت اصلی برنامه یعنی اینجا مراجعه کنید و بسته ی مربوطه رو بر اساس معماری سیستم خودتون دانلود و سپس اون رو نصب کنید که برای فدورا بعد از دانلود کردن بسته ی rpm کافی که روی اون دابل کلیک کنید تا نصب بشه یا اینکه توی اون مسیری که فایل رو دانلود کردی این دستور رو وارد کنید :

#rpm -ivh flareget.rpm

 که به جای flareget.rpm نام کامل فایل رو بنویسید.

امیدوارم که از این برنامه استفاده لازم رو ببرید.شاد و فدورایی باشید.

 

مرورگر Firefox 22 در مخازن فدورا

$
0
0

firefox

با انتشار مرورگر اینترنتی Fiefox 22 این مرورگر قدرتمند هم اکنون وارد مخازن فدورا شده و کاربران عزیز می تونن مرورگر خودشون رو به این نسخه بروزرسانی کنند.

برای بروزرسانی کافی است تا از ابزارهای مدیریت بسته گرافیکی مانند KPackageKit  یا Yumex استفاده کنید یا اینکه با استفاده از ابزار مدیریت بسته خط فرمانی yum و اجرای این دستور آن را آپدیت کنید :

 

# yum update -y firefox

اگر هم که مرورگر فایرفاکس روی سیستم شما نصب نیست می تونید از همون ابزارهای گفته شده جهت نصبش استفاده کنید یا اینکه این دستور رو اجرا کنید :

# yum install -y firefox

بعد از نصب فدورا چیکار کنیم؟

$
0
0

fedora

این راهنما به طور اختصاصی بر اساس فدورا ۱۹ نوشته شده است ولی تقریبا برای تمام نسخه های قبلی و بعدی قابل استفاده خواهد بود.

در اولین قدم ترمینال را باز کنید و با دستور su و درج پسورد مدیریت ، با  دسترسی کامل مراحل زیر را انجام دهید. بعد از نصب فدورا ۱۹ در اولین قدم باید سیستم خود را به روز کنید. فدورا  حتی یک روز پس از انتشار نسخه جدید هم به روز رسانی خواهد داشت پس تحت هر  شرایطی به روز رسانی لازم است. با دستور زیر سیستم را به روز کنید :

#yum update

به دلیلی به روز رسانی هسته لینوکس، حتما بعد از به روز رسانی سیستم خود  را یک بار ری استارت کنید و سپس ادامه مراحل را دنبال کنید.

قبل از هر کار جدیدی بسته fastestmirror را نصب کنید :

#yum install  yum-fastestmirror

سپس مخازج جانبی Rpmfusion را به سیستم اضافه کنید :

#yum localinstall  --nogpgcheck http://download1.rpmfusion.org/free/fedora/rpmfusion-free-release-19.noarch.rpm http://download1.rpmfusion.org/nonfree/fedora/rpmfusion-nonfree-release-19.noarch.rpm

بعد از آن بسته های Development Tools را نصب کنید :

#yum groupinstall ‘Development Tools’

در صورتی که می خواهید از sudo استفاده کنید. ابتدا بسته زیر را نصب کنید :

#yum install sudo

سپس دستور زیر را وارد کرده و به جای voltan نام کاربری خود را بنویسید :

usermod voltan -a -G wheel

کدک های مولتی مدیای مورد نیاز را با دستور زیر نصب کنید :

#yum install gstreamer gstreamer-ffmpeg gstreamer-plugins-bad gstreamer-plugins-bad-free gstreamer-plugins-bad-nonfree gstreamer-plugins-base gstreamer-plugins-good gstreamer-plugins-ugly gstreamer-plugins-bad ffmpeg libdvdcss libdvdread libdvdnav audacious-plugins-freeworld-mp3 phonon-backend-gstreamer xine-lib-extras-freeworld

برنامه کاربردی مورد نیاز خود را با دستور زیر نصب کنید. برنامه های لیست زیر تقریبا توسط اکثر افراد استفاده می شود. شما میتوانید هر نرم افزاری را که نیاز ندارید از لیست زیر حذف کرده سپس افدام به نصب نمایید :

#yum install kernel-devel gcc filezilla vlc firefox bluefish wget git thunderbird smplayer p7zip p7zip-plugins unrar unace zip unzip sharutils uudeview lha arj cabextract axel feh parcellite Zim tor privoxy audacity goldendict vidalia make polipo lftp parcellite tilda kupfer

در صورتی که از میز کار KDE استفاده می کنید. پکیج های زیر را هم می توانید نصب کنید :

#yum install kdesvn choqok yakuake kdenetwork-kopete

با دستور زیر زبان پارسی و محیط راست به چپ برای KDE نصب می شود :

#yum install kde-l10n-Farsi

در صورت نیاز به LibreOffice آن را با دستور زیر نصب کنید :

#yum install libreoffice

برای نصب کرومیوم ، ابتدا به مسیر زیر رفته و مخزن مربوط به آن را دانلود نمایید :

#cd /etc/yum.repos.d

#wget http://repos.fedorapeople.org/repos/spot/chromium-stable/fedora-chromium-stable.repo

سپس با دستور زیر آن را نصب نمایید :

#yum install chromium

در صورت نیاز به جاوا ، بسته زیر را نصب نمایید :

#yum install java-*-openjdk java-*-openjdk-plugin

در فدورا ۱۹ به طور پیش فرض MariaDB به عنوان جایگزین MySQL  نصب است. با اجرای دستورات زیر ، MariaDB  را تنظیم نموده و در هنگام شروع کار سیستم به صورت خودکار اجرا نمایید :

#systemctl start mysqld.service

#systemctl enable mysqld.service

#mysql_secure_installation

به منظور نصب پی اچ پی (PHP) و آپاچی (Apache)  دستورات زیر را اجرا نمایید :

#yum install httpd php php-devel php-common

توابع مورد نیاز پی اچ پی (PHP)  را با دستور زیر نصب کنید :

#yum install php-pecl-apc php-pecl-memcache php-pecl-mongo php-cli php-markdown php-pdo php-mysql php-pgsql hp-sqlite php-gd php-mbstring php-mcrypt php-intl php-curl php-mysqld php-imap php-ldap php-odbc php-xml php-xmlrpc php-magickwand php-mssql php-shout php-snmp php-soap php-tidy php-pear php-mhash php-gettext php-php-gettext

پی اچ پی مای ادمین  (phpMyAdmin)  را نصب کنید :

#yum install phpmyadmin

سپس آپاچی را تنظیم نموده و سرویس آن را فعال کنید :

#systemctl enable httpd.service

#systemctl start httpd.service

#chkconfig –levels 235 httpd on

هم اکنون FirefoxOS را تجربه کنید

$
0
0

firefox-os-phone

بنیاد موزیلا که مرورگر اینترنت فایرفاکس آن مشهور است سیستم عامل فایرفاکس را نیز تولید و توسعه می دهد.Firefox OS که گوشی تلفن های هوشمند را هدف قرار داده است، هم اکنون می توانید با استفاده از یک شبیه ساز آن را روی مرورگر فایرفاکس اجرا کنید.

بنیاد موزیلا برای اینکار افزونه با نام Firefox OS Simulator  را عرضه کرده است که کاربران گنو/لینوکس با نصب آن روی مرورگر فایرفاکس می توانند سیستم عامل فایرفاکس را اجرا کنند.در واقع این امکان ویژه برای برنامه نویسان و توسعه دهندگان موبایل این سیستم عامل سودمند می باشد که به راحتی می توانند برنامه ها و کدهای خود را روی این سیستم عامل اجرا کنند.

برای نصب Firefox OS Simulator کافی است تا صفحه افزونه مراجعه کنید و مانند تصویر پایین روی گزینه ی Add to Firefox کلیک کنید :

add on-firefox-os-simulator

با اینکار افزونه شبیه ساز سیستم عامل فایرفاکس  در حدود ۷۰ مگابایت روی مرورگر فایرفاکس شما نصب می شود و می تواند آن را از طریق منوی Tools اجرا کنید :

dashboard-firefox-os-simulator

اکنون برای  اجرای Firefox OS کافی است تا از پنل سمت چپ آن را Run کنید که با این پنجره روبرو خواهید شد :

boot-firefoxos

و پس از چند ثانیه سیستم عامل فایرفاکس  اجرا خواهد شد :

run-firefox-os

در پایین تصاویری از بخش های این سیستم عامل را مشاهده می نمایید :

firefox-os

firefoxos

firefox-os-web

firefox-OS

msg-firefoxos

firefox-os

 

گرفتن لیست کامپیوترهای متصل به شبکه محلی در فدورا گنو لینوکس

$
0
0

scan

اگر درون یک شبکه محلی بخواهید لیستی از تمامی دستگاه ها و کامپوترهای متصل به شبکه  را بدست بیاورید کافی است تا از ابزارهایی که کار scan شبکه را انجام می دهند اینکار را انجام دهید.

یکی از این ابزارها arp-scan نام دارد که یک نرم افزار خط فرمانی است و قابلیت نمایش IP و MAC Address دستگاه های متصل به شبکه محلی را دارد.

نصب arp-scan  در فدورا :

برای نصب کافی است تا بسته ی arp-scan را با استفاده از ابزارهای مدیریت بسته گرافیکی مانند  KPackageKit  یا Yumex یا با اجرای این دستور yum آن را نصب کنید :

#yum install -y arp-scan

 

روش استفاده از arp-scan :

برای استفاده از این ابزار کافی است تا این دستور  را در ترمینال/ کنسول  وارد کنید :

#arp-scan  --interface=eth0  --localnet

نکته اینکه به جای eth0 شما باید نام کارت شبکه یا اینترفیسی که با آن به شبکه وصل هستید را بنویسید.در عکس پایین خروجی کار  را مشاهده می کنید :

arp-scan

ابزار arp-scan دارای option های زیادی می باشد که برای اطلاعات بیشتر در مورد آنها کافی است تا این دستورات را اجرا کنید :

#man arp-scan

 

#arp-scan   -- help

 


انتشار نسخه جدید توزیع IPFire 2.13 Core 71

$
0
0

ipfire

نسخه جدید  IPFire که توزیعی از گنو/لینوکس می باشد و بیشتر برای مصارف firewall کاربرد دارد منتشر شد.

IPFire 2.13 Core 71 در این نسخه شامل رفع برخی اشکالات و همچنین بروزرسانی هایی می باشد از جمله تغییر رابط کاربری و همچنین سیستم تشخیص نفوذ (IDS) که Snort می باشد به نسخه ی ۲٫۹٫۵ بروزرسانی شده است.

برای اطلاعات بیشتر در این زمینه نکات انتشار آن را مطالعه نمایید و برای دانلود IPFire 2.13 Core 71  به اینجا مراجعه نمایید.

 

نسخه جدید مرورگر اینترنتی Firefox 23 منتشر شد

$
0
0

firefox

تازه ترین نسخه از مرورگر اینترنتی محبوب و قدرتمند Firefox 23 منتشر شد.فایرفاکس ۲۳ در این نسخه شاهد تغییرات گوناگونی بوده است که این تعییرات جدید شامل :

- قابلیت مسدود کردن محتوای مخلوط برای محافظت از کاربران در برابر حملات “مردی در وسط” موسوم به MITM و شنود در صفحات HTTPS

- ایجاد پنل Option برای Toolbox توسعه وب

فایرفاکس ۲۳ در این نسخه لوگوی خود را نیز تغییر داده و همچنین چندین مشکل امنیتی رفع شده اند که برای اطلاعات بیشتر در مورد تغییرات این نسخه نکات انتشار آن را مطالعه کنید.

گفتنی است فایرفاکس ۲۳ هنوز وارد مخازن فدورا نشده است که با ورود آن از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد ولی تا آن زمان می توانید Firefox 23 را از وب سایت رسمی آن دانلود کنید.

مرورگر فایرفاکس 23 در مخازن فدورا

$
0
0

firefox

پس از انتشار Firefox 23 هم اکنون این نسخه وارد مخازن فدورا شده و کاربران می توانند مرورگر خود را به این نسخه بروزرسانی کنند.

جهت بروزرسانی فایرفاکس کافی است تا از نرم افزارهای  مدیریت بسته گرافیکی مانند KPackageKit یا Yumex استفاده کنید یا این دستور yum را اجرا کنید :

#yum update -y firefox

اگر مرورگر فایرفاکس روی سیستم شما نصب نیست و قصد دارید تا آن را نصب کنید کافی است از طریق ابزارهای معرفی شده اینکار را انجام دهید یا اینکه با این دستور yum آن را نصب کنید :

#yum install -y firefox

تماشا و ضبط کانال های تلویزیون با نرم افزار FreetuxTV

$
0
0

freetuxtv

نرم افزار FreetuxTV این امکان رو به شما میده که با استفاده از اینترنت و بدون نیاز به هیچگونه دستگاه کارت tv کانال های تلویزیونی مختلف رو  تماشا و ضبط کنید.

این نرم افزار که از VLC برای موتور پخش کننده خود استفاده می کنه دارای ویژگی های عالی و کار امدی می باشد که در پایین به برخی از انها اشاره می شود :

  • پخش کانال های تلویزیونی و رادیویی
  • webTv و Web Radio
  • پخش تمام صفحه
  • پشتیبانی از دکمه های مولتی مدیای صفحه کلید
  • دارای بیش از ۳۶۵ لوگو برای کانالها
  • اضافه کردن دلخواه گروهی از کانال ها
  • ضبط زنده کانال
  • قابلیت ساخت گروه کانال مورد علاقه
  • دارای رابط کاربری چند زبانه
  •  و بسیاری امکانات دیگر

نصب نرم افزار FreetuxTV در فدورا لینوکس :

ابتدا باید پخش کننده vlc روی سیستم شما نصب باشد که اگر نصب نیست می تونید مخازن RPM Fusion رو فعال و با استفاده از این دستور vlc رو نصب کنید :

#yum install -y vlc

پس از  این کار نوبت به نصب FreetuxTV میرسه که با توجه به معماری سیستم خودتون یکی از این دستور ها رو اجرا کنید :

برای فدورا  ۳۲ بیتی :

#yum install http://packman.inode.at/suse/12.3/Multimedia/i586/freetuxtv-0.6.5-2.41.i586.rpm

برای فدورا ۶۴ بیتی :

#yum install http://packman.inode.at/suse/12.3/Multimedia/x86_64/freetuxtv-0.6.5-2.41.x86_64.rpm

پس از نصب برنامه می تونید اون رو اجرا کنید و گروه کانال های مورد نظر خودتون رو به برنامه اضافه کنید :

 freetuxtv

freetuxtv-add channel

freetuxtv-channel

freetuxtv_channel

نکته اینکه  اگر از اینترنت این مملکت استفاده می کنید برای تماشای برخی کانال ها باید از چیز  استفاده کنید! که فعلا برخی جاها چیزا بستن! فقط یکی بیاد یه چیزی بده  ما بزنیم یه مدت نباشیم توی دنیا،از دست اینا !

مانیتورینگ سیستم با نرم افزار GKrellM

$
0
0

gkrellm-logo

ابزارهای گوناگونی جهت مانیتورینگ سیستم و یا اجزای خاصی از سیستم یا شبکه وجود دارد که در این  میان GKrellM یکی از این نرم افزارها می باشد که امکانات زیاد و قابل توجهی دارد.

نرم افزار مانیتورینگ GKrellM دارای مجوز Gnu GPL می باشد و قابلیت نصب روی انواع توزیع های گنو/لینوکس و سایر سیستم عامل ها را دارد.در ادامه به برخی از ویژگی های این نرم افزار می پردازیم.

  • gkrellmنمایش نام سیستم یا میزبان (Hostname/systemname)
  • نمایش تاریخ و ساعت
  • نمایش میزان مصرف CPU
  • نمایش حرارت ،فن و ولتاژ سیستم در صورتی که سیستم دارای سنسورهای مربوطه باشد
  • مانیتورینگ پردازش ها
  • مانیتورینک Disk
  • مانیتورینگ اینترنت و پروتکل های آن
  • مانیتورینگ اتصالات شبکه
  • نمایش میزان مصرف Ram و Swap
  • نمایش میزان شارژ باطری لپ تاپ و اعلام هشدار در صورتی که باطری در حال اتمام باشد
  • مانیتورینگ MailBox شما
  • نمایش میزان مصرف پارتیشن های هارد دیسک
  • و بسیاری امکانات و ویژگی های دیگر

نصب GKrellM در فدورا :

برای نصب این نرم افزار مانیتورینگ کافی است تا بسته ی gkrellm را با استفاده از ابزارهای مدیریت بسته گرافیکی مانند KPackageKit یا Yumex نصب کنید یا اینکه با استفاده از ابزار مدیریت بسته خط فرمانی yum و اجرای این دستور آن را از مخازن نصب کنید :

  #yum  install  -y gkrellm

پس از نصب می توانید آن را اجرا کنید و در صورت نیاز آن را بر اساس نیاز خود تنظیم کنید :

gkrellm-settings

در پایین می توانید فیلم کوتاهی از اجرای GKrellM  را مشاهده کنید :

 

Viewing all 115 articles
Browse latest View live




Latest Images