Quantcast
Channel: اینترنت و شبکه –طرفداران فدورا
Viewing all 115 articles
Browse latest View live

گذاشتن پسورد برروی Firefox و Chrome

$
0
0

browser-plugin-security

درود

یکی از مشکلات کاربران مرورگرها این است که چند کاربر می خواهند در یک کامیپوتر از یک مرورگر استفاده کنند که راه حل این مشکل ساختن پروفایل می باشد (چطوری؟ آموزش ساختن پروفایل برای فایرفاکس و کروم) اما بعضی کاربران می خواهند برای امنیت بیشتر بتوانند روی مرورگر خود پسورد بگذارند یا اگر از چند پروفایل استفاده می کنند در پروفایل خود پسورد بگذارند. در اینجا من به آموزش حل این مشکل در کروم و فایرفاکس می پردازم.

افزونه ی +Master Password برای مرورگر فایرفاکس

در مرورگر فایرفاکس امکانی برای کاربران فراهم شده به نام Master password که توسط آن می توانید یک رمز عبور را انتخاب کنید تا کسی به پسوردهای ذخیره شده ی شما دسترسی پیدا نکند که به نظر خیلی مهم است. افزونه ی +Master Password از Master password شما برای چیزهای دیگر نیز استفاده می کند! مثلا می توانید پنجره ها را قفل کنید و از پای کامیپوتر بلند شوید و مطمئن باشید که کسی نمی تواند از پروفایل شما در فایرفاکس استفاده کند یا بسیاری امکانات دیگر که برای امنیت بیشتر فایرفاکس ضروری به نظر می رسند. اما تنها بخشی که در اینجا ما به آن نیاز داریم قسمت Startup این افزونه است که برای قرار دادن پسورد هنگام باز کردن فایرفاکس استفاده می شود. یعنی شما اگر این قسمت را فعال کنید از آن به بعد هر بار که شما فایرفاکس را اجرا کنید از شما پسورد می خواهد! پس ابتدا افزونه ی +Master Password را روی فایرفاکس خود نصب کنید. حالا مراحل زیر را دنبال کنید:

۱) از منوی فایرفاکس که در بالا سمت چپ قرار دارد گزینه ی Options را انتخاب کنید.

۲) در پنجره ی باز شده به تب Security رفته و گزینه Use a master password را انتخاب کنید.

fenjon00658

 

۳) در پنجره ی باز شده ابتدا پسورد مورد نظرتان را در کادر های Enter new password و re-enter password وارد کنید.

۴) به تب Startup از پایین پنجره ی جاری بروید.

خوب در اینجا شما باید تنظیمات مربوط به قسمت Startup این افزونه را در صورت نیاز تغییر بدهید. همان طور که گفتم این قسمت برای قرار دادن پسورد برای شروع فایرفاکس استفاده می شود. برای غیرفعال کردن این ویژگی این افزونه باید تیک Ask for password on startup را بردارید. در منوی if canceled سه گزینه وجود دارد که به ترتیب Do nothing و Exit و Lock می باشند. شما باید تعیین کنید که اگر فایرفاکس را باز کردید و بعد پنجره ی مربوط به وارد کردن پسورد را بستید چه اتفاقی بیفتد. بعد گزینه ی Auto-logout in مشاهده می شود که من دقیقا متوجه نشدم چه استفاده ای دارد! بعد از آن هم باید تعیین کنید بعد از چندبار اشتباه وارد کردن پسورد، فایرفاکس بسته شود. در پایان OK کنید.

 

fenjon00665

 

از این به بعد زمانی که شما فایرفاکس را اجرا می کنید پنجره ی زیر را مشاهده می کنید که باید پسورد را در آن وارد کنید. البته اگر از چند پروفایل همزمان استفاده می کنید ابتدا پروفایل خود را انتخاب می کنید و بعد باید پسورد را وارد کنید.

 

fenjon00684

 

افزونه ی ChromePW برای کروم

افزونه ی ChromePW به شما این امکان را می دهد که یک پسورد را انتخاب کنید و از آن به بعد هر باز که کروم را باز می کنید باید آن پسورد را وارد کنید تا بتوانید از کروم استفاده کنید. برای شروع افزونه ی ChromePW را روی کروم خود نصب کنید و بعد مراحل زیر را انجام دهید.

۱) به صفحه ی افزونه های مرورگر خود بروید (در نوار آدرس بنویسید Chrome://extentions و اینتر را بزنید) و در قسمت مربوط به افزونه ی ChromePW تیک گزینه ی Allow in incognito را بزنید. توجه کنید که اینکار باعث می شود حتی زمانی که می خواهید حالت مخفی مرورگر را اجرا کنید (یعنی حالت incognito (برای اطلاعات بیشتر در مورد حالت مخفی مرورگرها این مطلب و این مطلب را بخوانید)) این افزونه از شما پسورد را می خواهد اما اگر تیک هم نزنید و مرورگر را به صورت معمولی باز کنید باید پسورد را وارد کنید.

 

fedorafans-6050

 

۲) به تنظیمات مرورگرتان بروید (در نوار آدرس بنویسید Chrome://settings و اینتر را بزنید) و در کادر جستجو تایپ کنید Background apps و تیک گزینه ی نمایش داده شده را بردارید.

fedorafans-6051

 

۳) به صفحه ی افزونه های مرورگر خود بروید (در نوار آدرس بنویسید Chrome://extentions و اینتر را بزنید) و گزینه ی Options را در قسمت مربوط به افزونه ی ChromePW انتخاب کنید. بعد یک پنجره باز می شود و شما فقط Next را بزنید!

 

fedorafans-6052

 

۴) پسورد مورد نظرتان را در قسمت Please enter your new password وارد کنید و Save را انتخاب کنید. در قسمت Limit number of login attempts می توانید تعیین کنید بعد از چندبار اشتباه وارد کردن پسورد، کروم بسته شود. در قسمت Desing هم می توانید رنگ بندی صفحه ی مربوط به وارد کردن پسورد را تغییر دهید. پیشنهاد می کنم تیک گزینه ی Tab mode را بزنید تا هنگام باز شدن کروم یک تب جدید مخصوص وارد کردن پسورد ظاهر شود.

 

fedorafans-6053

 

حال اگر کروم را ببندید و دوباره اجرا کنید با پنجره ی زیر مواجه می شوید.

 

fedorafans-6054

 

منبع


مانیتورینگ ترافیک و پهنای باند شبکه با Bandwidthd

$
0
0

bandwidthd-logo

Bandwidthd یکی دیگر از ابزارهای مانیتورینگ شبکه می باشد که به مدیران سیستم و شبکه این امکان را می دهد تا ترافیک و پهنای باند شبکه ی خود را بررسی و مانیتور کنند.

خروجی این برنامه از طریق وب می باشد و توانایی این را دارد که ترافیک  چندین Subnet و رابط های شبکه را به صورت روزانه،هفتگی،ماهانه و سالانه نمایش دهد و همچنین قادر است تا ترافیک پروتکل های  HTTP, TCP, UDP, ICMP, V+-+P+-+N و P2P را به صورت رنگی نمایش دهد.

نصب Bandwidthd در فدورا :

همانطور که گفته شد برای دریافت خروجی این برنامه نیاز به یک وب سرور می باشد تا اطلاعات مانیتور شده را از طریق مرورگر وب مشاهده نمایید.با این حال برای نصب وب سرور آپاچی کافی است تا این بسته را نصب کنید :

#yum install httpd

سپس سرویس آپاچی را start و enabled کنید :

#systemctl start httpd.service

 

#systemctl  enable  httpd.service

 

پس از نصب و راه اندازی وب سرور اپاچی اکنون  بسته ی bandwidthd را نصب کنید :

#yum install bandwidthd

 

فایل تنظیمات برنامه bandwidthd در مسیر زیر می باشد :

/etc/bandwidthd.conf

 

که برای اضافه کردن Subnet و devices ای که به شبکه متصل است(کارت شبکه، NIC ) و قصد دارید تا آن را مانیتور کنید  را باید به این فایل اضافه نماییدبه عنوان نمونه برای اضافه کردن subnet 192.168.1.0/24 باید این خط را به فایل اضافه نمود :

subnet 192.168.1.0/24

و برای گوش کردن به کارت شبکه ای که با آن Subnet در ارتباط است ،به عنوان نمونه eth0 ،باید این خط را به فایل گفته شده اضافه نمود :

dev  “eth0″

 

پس از ویرایش فایل تنظیمات کافی است تا سرویس bandwidthd را start و enabled کنید :

#systemctl  start  bandwidthd.service

 

#systemctl enable bandwidthd.service

 

گفتنی است پس از هر بار ویرایش فایل تنظیمات bandwidthd باید سرویس آن را نیز restart نمود :

 

#systemctl restart bandwidthd.service

 

پس از انجام کار های گفته شده کافی است تا مرورگر وب خود را باز کرده و این آدرس را وارد نمایید :

 

http://localhost/bandwidthd

 

توجه داشته باشید به جای localhost می توانید آدرس IP و یا host name ماشین مورد نظر را وارد نمایید.

در پایین تصاویری از برنامه ی bandwidthd را مشاهده می کنید :

 

bandwidthd

 

bandwidthd

 

همچنین از آدرس پایین می توانید نسخه ی demo و آنلاین برنامه را نیز مشاهده کنید :

http://bandwidthd.sourceforge.net/demo

 

نمایش پسوردهای ذخیره شده در firefox , chrome

$
0
0

firefox-and-chrome_fedorafans.com

درود

یکی از مشکلان کاربران لینوکس نبود برنامه در دسترس رمزگذاری برروی اینترنت ، برنامه نمایش پسوردهای ذخیره شده در مرورگر ، عدم شناخت دانلود منیجر مناسب  ، نصب مشکل انواع قند شکن و … می باشد. حال به نوبت به حل این مشکلات می پردازیم در قسمت دانلود منیجر مناسب نرم افزارهای JDownloader , Flarget  و همچنین افزونه Downthemall رو به شما معرفی کردیم. و در قسمت رمزگذاری برروی اینترنت هم روش رمز گذاری برروی Firefox , Chrome را توضیح دادیم و در آخر در مورد افزونه های قند شکن نیز توضیحاتی بیان کردیم.

اما در این مبحث در مورد نمایش پسوردهای ذخیره شده در مرورگرها می پردازیم:

نمایش پسورد های ذخیره شده در Chrome :

برای دسترسی و نمایش تمامی پسوردهای ذخیره شده در مرورگر chrome در قسمت نوار آدرس عبارت chrome://settings/passwords را وارد نمایید. همانطور که مشاهده می کنید سایت ها و اسامی یوزنیم هایی که توسط آن ها قادر به ورود می باشید نمایش داده شده اند برای نمایش پسورد ، برروی یوزر مورد نظر کلیک کرده و برروی Show کلیک نمایید.

chrome-password_fedorafans.com

نمایش پسوردهای ذخیره شده در Firefox:

خوب ابتدا برروی open menu و سپس preferences کلیک نمایید.

firefox-password01_fedorafans.com

به Security و سپس …save passwords بروید و برروی Show passwords کلیک نمایید تا تمامی پسوردهای ذخیره شده نمایان شوند.

 

firefox-password02_fedorafans.com

مانیتورینگ تحت وب سیستم با Linux Dash

$
0
0

monitoring

ابزارها و نرم افزارهای مختلفی  جهت مانیتورینگ سیستم و یا سرور وجود دارد که قبلا نمونه هایی از انها معرفی شد که برخی از  انها خط فرمانی و برخی دیگر رابط تحت وب داشتند.در این مطلب نیز قصد  دارم تا یک ابزار مانیتورینگ تحت وب به شما معرفی کنم که علاوه بر سادگی، دارای قدرت و زیبایی خاصی  می  باشد.نام این ابزار مانیتورینگ linux dash می باشد که به راحتی قابل نصب و استفاده می باشد.در پایین به برخی از ویژگی های  آن اشاره شده است :

 

  • A beautiful web-based dashboard for monitoring server info
  • Live, on-demand monitoring of RAM, Load, Uptime, Disk Allocation, Users and many more system stats
  • Drop-in install for servers with Apache2/nginx + PHP
  • Click and drag to re-arrange widgets
  • Support for wide range of linux server flavors

نصب Linux Dash :

برای  نصب نیاز به یک وب سرور با قابلیت پشتیبانی از php دارید که برای راه اندازی وب سرور می توانید از این مطلب استفاده کنید.سپس کافی است تا فایل برنامه را دانلود کنید  و در مسیری که وب سرور شما به آن اشاره می کند قرار دهید.

به صورت پیش فرض وب سرور اپاچی به مسیر var/www/html/ اشاره میکند که ما قصد داریم تا ابزار linux dahs را در این مسیر راه اندازی کنیم.پس به طور خلاصه و سریع کارهایی که باید انجام دهیم به شرح زیر می باشد :

 

#cd /var/www/html

 

#wget https://github.com/afaqurk/linux-dash/archive/master.zip

 

#unzip master.zip

به همین سادگی linux dash  نصب شد و حالا کافیست تا مرورگر  خود را باز  کنید و این ادرس را وارد  کنید :

 

http://localhost/linux-dash-master

توجه داشته باشید که به جای localhost  میتوانید IP سرور خود را وارد کنید یا اینکه نام پوشه را هم می توانید تغییر دهید.

در پایین تصویری از محیط این نرم افزار مانیتورینگ تحت وب را  مشاهده می نمایید :

 

linux-dash

 

آموزش نصب کنترل پنل تحت وب Ajenti

$
0
0

ajenti-logo

Ajenti یک کنترل پنل تحت وب مانند cPanel و Webmin می باشد که به وسیله ی  ان قادر خواهید بود سیستم خود را کنترل،مانیتور و مدیریت نمایید.از ویژگی های خوب پنل Ajenti می توان به زیبایی و کاربر پسند بودن رابط کاربری آن اشاره نمود.

آموزش نصب پنل Ajenti :

 

برای نصب این پنل نیاز به یک وب سرور با قابلیت پشتیبانی از PHP می باشد که برای راه اندازی وب سرور اپاچی می توانید این مطلب را مطالعه نمایید.در ادامه اگر قصد دارید این پنل را روی فدورا نصب کنید مخازن RPM Fusion را نصب کنید و اگر قصد دارید تا پنل Ajenti را روی CentOS نصب کنید کافی است تا مخازن EPEL را نصب کنید.

در ادامه کافی است تا با اجرای این دستورها مخازن Ajenti را نیز بر روی سیستم خود نصب کنید :

 

#wget http://repo.ajenti.org/ajenti-repo-1.0-1.noarch.rpm

 

#rpm -i ajenti-repo-1.0-1.noarch.rpm

 

پس از نصب مخازن برای نصب پنل کافیست تا این دستور را اجرا کنید :

 

#yum install ajenti

 

 

برای کنترل سرویس Ajenti می توانید از دستورات زیر استفاده نمایید :

 

# systemctl start ajenti.service

#systemctl  restart ajenti.service

#systemctl stop ajenti.service

 

#systemctl enable ajenti.service

 

نکته اینکه اگر از فایروال استفاده می کنید پورت ۸۰۰۰ را باز کنید تا  پنل از سایر ماشین ها قایل دسترس باشد.به عنوان مثال برای iptables همچین  دستوراتی را باید اجرا کرد :

 

# iptables -I INPUT -s 0.0.0.0/0 -p tcp –dport 8000 -j ACCEPT

 

# iptables -I INPUT -s 0.0.0.0/0 -p udp –dport 8000 -j ACCEPT

 

برای دسترسی به پنل کافی است تا آدرس زیر را در  مرورگر وب وارد نمایید.توجه داشته باشید آدرس با https می باشد :

 

https://localhost:8000

 

توجه داشته باشید به جای localhost می توانید IP ماشین یا دامنه ی آن را بنویسید و نام کاربری پیش فرض  پنل root و پسورد ان admin می باشد.

در پایین تصاویر از پنل Ajenti مشاهده می نمایید :

 

ajenti-login

 

ajenti-dashboard

 

باز کردن فایل های epub با افزونه ی فایرفاکس EPUBReader

$
0
0

Firefox-EPubReader

یکی از قابلیت بسیار خوب مروگر فایرفاکس داشتن افزونه های بسیار زیاد و کارآمد آن می باشد.یکی از این افزونه ها EPUBReader می باشد که  به کاربر این امکان را می دهد توسط مرورگر فایل های epub را باز کند.از مزیت های این روش و این افزونه می توان به موردی اشاره کرد که شما روی سیستمی اجازه ی نصب نرم افزار ندارید و یا اینکه سریعا نیاز دارید تا یک فایل epub را باز کرده و مطالعه کنید.این روش دقیقا مانند حالتی می باشد  که شما فایل های pdf را با مرورگر  فایرفاکس باز می کنید که این قابلیت به صورت پیش فرض در فایرفاکس برای فایل های pdf وجود دارد.هم اکنون با استفاده از این پلاگینEPUBReader نیز می توان همچین ویژگی را به فایرفاکس اضافه کرد.

برای نصب افزونه ی EPUBReader کافی است تا به لینک پایین مراجعه نمایید :

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/epubreader/

 

و سپس بر روی دکمه ی Add to Firefox  کلیک کنید :

 

epubreader

 

نصب برنامه FreetuxTV(تماشا و ضبط کانال های تلویزیون)در فدورا 20 و اوبنتو 14.04

$
0
0

download

با سلام

برای نصب برنامه FreetuxTV در فدورا باید این برنامه رو از طریق سورس کد نصب کرد. زیرا این برنامه در مخازن فدورا موجود نیست. اما نگران نباشید با وارد کردن تنها ۸ دستور در ترمینال می توانید این برنامه رو به راحتی نصب نمایید. من این برنامه رو از روش زیر نصب کردم و بدون هیچ مشکلی کار میکنه خوب ترمینال رو باز نمایید و به ترتیب زیر عمل نمایید.

آموزش نصب در اوبنتو:

برای نصب در اوبنتو  به ترتیب دستورات زیر رو در ترمینال وارد نمایید.

sudo add-apt-repository ppa:freetuxtv/freetuxtv-dev

sudo apt-get update

sudo apt-get install freetuxtv

آموزش نصب در فدورا:

خوب ابتدا باید سورس برنامه رو دانلود کنیم. برای دانلود سورس برنامه از طریق ترمینال نیاز به برنامه دانلود منیجر wget یا aria2 خواهیم داشت. این دوبرنامه از قویترین دانلود منیجر های تحت ترمینال لینوکس هستند و می توانید برای دانلود فیلم ، برنامه و یا هر چیزی دیگه از طریق ترمینال از این برنامه ها استفاده کنید.

دستور su و سپس رمز خودتون رو وارد نمایید و اینتر را بزنید تا به حالت root بروید. (حالت rootهمانند حالت administrator در ویندوز می باشد)خوب ابتدا با دستور زیر این دو برنامه رو نصب می کنیم:


yum -y install aria2 wget

برای دانلود توسط دانلود منیجرهای aria2 و wget ابتدا ترمینال رو باز کرده و دستور  aria2c یا wget را تایپ کرده و لینک دانلود رو کپی و جلوی آن ها قرار داده و اینتر را می زنیم دانلود شروع شده و فایل مورد نظر در پوشه home ذخیره خواهد شد.

توضیحات بالا رو برای افراد مبتدی دادم که درک بهتری از دستورات لینوکس داشته باشن خوب حالا به سراغ اصل مطلب می رویم.

با دستور زیر سورس برنامه رو دانلود و در پوشه Home لینوکس ذخیره می کنیم:


wget https://freetuxtv.googlecode.com/files/freetuxtv-0.6.6.tar.gz

خوب سورس برنامه با فرمت tar.gz فشرده شده است . این فرمت همانند فرمت zip یا rar در ویندوز هست اما مختص لینوکس هست. خوب برای استفاده از سورس باید آن از حالت فشرده خارج نماییم برای اینکار دستور زیر را وارد نمایید:


tar xvfvz freetuxtv-0.6.6.tar.gz

خوب حالا با دستور زیر پیش نیازهای برنامه  رو نصب می کنیم :


sudo -y yum install vlc-devel dbus-glib-devel libnotify-devel libcurl-devel intltool gtk3-devel sqlite-devel libtool

بادستور cd به پوشه ی freetuxtv-0.6.6 که از حالت فشرده خارج کردیم می رویم:


cd freetuxtv-0.6.6

حال با دستورات زیر برنامه رو از طریق سورس کامپایل و نصب می کنیم:


./autogen.sh

./configure –prefix=/usr/local

make

sudo make install

برنامه نصب شده و می توانید با دستور زیر آن را اجرا نمایید:


freetuxtv

Screenshot from 2014-07-31 00:22:43

مرورگر فایرفاکس ۳۲ در مخازن فدورا

$
0
0

firefox

پس از انتسار سی و دومین نسخه از مرورگر قدرتمند و محبوب اینترنتی فایرفاکس،هم اکنون این نسخه وارد مخازن فدورا شد و کاربران می توانند مرورگر خود را به این نسخه بروزرسانی نمایند.گفتنی است برای دیدن تغییرات این نسخه کافیست نکات انتشار آن را مطالعه نمایید.

برای بروزرسانی کافیست از ابزارهای مدیریت بسته ی گرافیکی مانند KPackageKit یا Yumex استفاده نمایید یا با استفاده از ابزار مدیریت بسته ی خط فرمانی yum و اجرای این دستور اینکار را انجام دهید :

# yum update -y firefox

اگر مرورگر فایرفاکس روی سیستم شما نصب نیست و قصد دارید تا آن را نصب کنید کافیست تا از ابزارهای مدیریت بسته ی گرافیکی گفته شده استفاده نمایید یا اینکه این دستور yum را اجرا نمایید :

 

# yum install -y firefox

 


آموزش نصب MegaSync در فدورا

$
0
0

فضای دخیره سازی ابری Mega که توسط آقای Kim Dotco راه اندازی شده است که این امکان را به کاربران می دهد تا فایل های خود را روی این سرویس دخیره کنند.گفتنی است آقای Kim Dotcom قبلا وب سایت MegaUpload را داشتند که بنا به دلایلی مسدود شد و اکنون با سرویس Mega فضای ۵۰ گیگابایت به صورت رایگان و امنیت مطلوبی را در اختیار کاربران قرار می دهد.

mega-logo

این سرویس برنامه ی کلاینتی در اختیار کاربران قرار داده است تا بتوانند با نصب آن روی سیستم خود اطلاعات و فایل های خود را با اکانت خود در سرویس Mega همسان سازی کنند.برای نصب این برنامه در فدورا کافیست تا مراحل ساده ی زیر را دنبال کنید.

برای نصب آخرین نسخه  MegaSync بر روی فدورا ۲۰ کافیست تا به این لینک مراجعه نمایید :

https://mega.co.nz/linux/MEGAsync/Fedora_20/

و سپس بر اساس معماری فدورای خود نسخه ی ۶۴ بیتی (x86_64) یا ۳۲ بیتی (i686) را دانلود و سپس با استفاده از این دستور آن را نصب نمایید :

 

#yum localinstall megasync-1.0.30-2.1.i686.rpm

 

توجه داشته باشید به جای megasync-1.0.30-2.1.i686.rpm باید نام فایلی که دانلود کرده اید را وارد کنید.

پس از نصب برنامه ی MegaSync را اجرا نمایید و مراحل را مانند تصاویر زیر پیگیری نمایید :

mega

mega

mega

mega

پس از نصب برنامه را در قسمت System try (کنار ساعت سیستم) مشاهده خواهید کرد :

 

mega

اگر دقت کنید در مسیر پوشه خانگی خود یک پوشه با نام Mega ایجاد شده است که می توانید فایل های خود را درون آن قرار دهید تا با اکانت شما در سرویس Mega همسان سازی شوند.

برنامه ی MegaSync دارای امکاناتی نیز می باشد که می توانید آنها را از طریق قسمت Settings برنامه مشاهده کنید و تنظیمات خود را روی آن انجام دهید :

 

settings-megasync

 

آموزش نصب سیستم تلفنی Asterisk

$
0
0

یکی از قدرتمند ترین سیستم های تلفنی Asterisk می باشد که دارای محبوبیت زیادی می باشد و بیشتر IP PBX های موجود از استریسک استفاده می کنند.استریسک یک سیستم تلفنی نرم افزاری می باشد که تحت مجوز GNU/GPL منتشر می شود و دارای امکانات و ویژگی های بسیار زیاد و خوبی می باشد.

asterisk

در این مطلب نصب Asterisk از طریق سورس کد آموزش داده خواهد شد،گفتنی است این آموزش بر روی توزیع های Fedora,CentOS,Debian و Ubuntu آزمایش شده است و با کمی تغییر در برخی از دستورات می توانید آن را روی سایر توزیع ها نصب کنید.

 

ابتدا پیش نیاز ها را نصب کنید،برای نصب پیش نیاز ها بر روی Fedora,CentOS و یا Redhat این دستور را اجرا کنید :

 

#yum install -y newt-devel kernel-devel gcc gcc-c++ make wget subversion libxml2-devel ncurses-devel openssl-devel sqlite-devel libuuid-devel vim-enhanced

 

جهت نصب پیش نیاز ها بر روی سرورهای Ubuntu,Debian از این دستور استفاده نمایید :

sudo apt-get install build-essential subversion libncurses5-dev libssl-dev libxml2-dev libsqlite3-dev uuid-dev vim-nox

 

sudo apt-get install linux-headers-`uname -r`

 

سپس به مسیر زیر بروید :

 

#cd /usr/src

 

اکنون سورس کد Asterisk,DAHDI,Libpri را دانلود کنید :

 

#wget  http://downloads.asterisk.org/pub/telephony/libpri/libpri-1.4.15.tar.gz

 

#wget  http://downloads.asterisk.org/pub/telephony/dahdi-linux-complete/dahdi-linux-complete-2.10.0+2.10.0.tar.gz

 

#wget  http://downloads.asterisk.org/pub/telephony/asterisk/old-releases/asterisk-11.12.1.tar.gz

 

نکته اینکه شما همواره می توانید آخرین نسخه و یا نسخه ی خاصی از بسته های گفته شده را از سایت رسمی Asterisk دانلود نمایید.

پس از دانلود بسته ها آنها را  از حالت فشرده خارج کنید :

 

#tar -zxvf  dahdi-linux-complete-2.10.0+2.10.0.tar.gz

 

#tar -zxvf  libpri-1.4.15.tar.gz

 

#tar -zxvf  asterisk-11.12.1.tar.gz

 

اکنون به ترتیب ابتدا DAHDI را نصب کنید :

 

#cd dahdi-linux-complete-2.10.0+2.10.0

#make all

#make install

#make config

 

نکته اینکه برای نصب DAHDI بر روی ماشین های Fedora,Redhat و Centos که ۶۴ بیتی هستند از این روش استفاده کنید :

 

$cd dahdi-linux-complete-2.10.0+2.10.0
$cd tools
$./configure –libdir=/usr/lib64
$make
$sudo make install
$cd ../linux
$make
$sudo make install
$cd ..
$sudo make config

 

پس از نصب DAHDI نوبت به نصب Libpri است که برای نصب آن این دستورات را اجرا کنید :

#cd libpri-1.4.15
#make
#make install

 

نکته اینکه برای نصب Libpri بر روی ماشین های Fedora,Redhat و Centos که ۶۴ بیتی هستند از این روش استفاده کنید :

 

#cd libpri-1.4.15
#make
#make install libdir=/usr/lib64

 

پس از نصب DAHDI و Libpri وارد پوشه استریسک شوید :

 

#cd /usr/src/asterisk-11.12.1

 

سپس این دستور را جهت آماده سازی برای کامپایل سورس کد اجرا کنید :

 

$./configure

 

نکته اینکه بر روی ماشین های Fedora,Redhat و Centos که ۶۴ بیتی هستند از این دستور استفاده کنید :

 

$./configure –libdir=/usr/lib64

 

configure-asterik

استریسک یک ماژول دارد که به صورت خودکار می تواند بسته های پیش نیاز جهت نصب را تشخیص دهد که برای اینکار کافی است تا این دستور را جهت آزمایش وجود این وابستگی ها اجرا کنید :

 

# ./contrib/scripts/install_prereq test

 

که در خروجی ممکن است همچین پیغامی را نمایش دهد :

 

yum install -y libogg-devel libvorbis-devel speex-devel spandsp-devel freetds-devel net-snmp-devel iksemel-devel corosynclib-devel popt-devel lua-devel libsqlite3x-devel radiusclient-ng-devel portaudio-devel postgresql-devel libresample-devel neon-devel libical-devel openldap-devel gmime22-devel sqlite2-devel bluez-libs-devel jack-audio-connection-kit-devel gsm-devel libedit-devel libuuid-devel

 

که بنا به سیستم و توزیع مورد استفاده، پیغام خروجی ممکن است کمی متفاوت باشد.در هر صورت با همان دستوری که در خروجی مشاهده می کنید می توانید بسته های پیش نیاز را نصب نمایید.

در این مرحله menuselect را اجرا کنید و ماژول های مورد نظر را انتخاب یا حذف کنید.برای اینکار این دستور را اجرا کنید :

 

#make menuselect

 

menuselect

سپس برای نصب استریسک این دستورها را اجرا  کنید :

 

#make

#make install

 

در این مرحله برای رونویسی فایل های کانفیگ نمونه به جای فایل های کانفیگ،کافی است تا این دستور را اجرا کنید :

 

#make samples

دقت داشته باشید اگر روی سیستمی که قبلا استریسک نصب شده باشد و تنظیماتی روی آن انجام داده باشید(قصد آپدیت کردن استریسک را داشته باشید) نیاز به اجرای دستور make samples نیست.اما اگر برای بار اول است که روی سیستم استریسک نصب می کنید بهتر است دستور make smaples اجرا شود.

سپس این دستور را اجرا کنید :

#make config

 

برای ذخیره Log File کافی است تا این دستور را اجرا کنید :

 

#make install-logrotate

اکنون نصب بسته ها به پایان رسید و  برای کنترل سرویس Asterisk و DAHDI از این دستورها  می توان استفاده کرد :

 

#service dahdi status

#service dahdi start

#service dahdi restart

#servvice dahdi stop

 

#service asterisk status

#service asterisk start

#service asterisk restart

#service asterisk stop

 

 

فعال کردن ifconfig در CentOS 7 Minimal

$
0
0

centos

دستور ifconfig برای پیکربندی رابط های شبکه در سیستم های گنو/لینوکس هست که بوسیله ی آن می توانید جزئیات رابط شبکه از جمله IP Address,MAC Address و وضعیت کارت های رابط شبکه را مشاهده کنید.اما این دستور در نسخه های Minimal توزیع های RHEl 7 و به نسبت در توزیع های CentOS 7,Oracle Linux 7 و Scientific Linux 7 وجود ندارد.

برای پیدا کردن IP آدرس سیستم و کلا جزئیات رابط های شبکه می توانید از دستورات دیگر مانند دستورات زیر استفاده کنید :

 

#ip addr

 

#ip link

 

#ip a sh

 

# nmcli & nmtui

اما اگر بخواهید از دستور ifconfig استفاده کنید کافی هست که بسته ای که دستور ifconfig را ارائه می دهد را پیدا کرد.برای فهمیدن این موضوع کافیست تا از yum عزیز استفاده کنید و این دستور را اجرا نمایید :

#yum provides ifconfig

که همچین خروجی را مشاهده خواهید کرد :

# yum provides ifconfig
Loaded plugins: fastestmirror
Loading mirror speeds from cached hostfile
* base: ftp.itu.edu.tr
* epel: mirrors.vinahost.vn
* extras: ftp.itu.edu.tr
* updates: ftp.itu.edu.tr
base/7/x86_64/filelists_db | 5.8 MB 00:04:24
epel/x86_64/filelists_db | 5.0 MB 00:04:18
extras/7/x86_64/filelists_db | 92 kB 00:00:04
updates/7/x86_64/filelists_db | 2.8 MB 00:02:25
net-tools-2.0-0.17.20131004git.el7.x86_64 : Basic networking tools
Repo : @base
Matched from:
Filename : /usr/sbin/ifconfig

 

اکنون نیاز هست بسته ی net-tools را نصب کنید :

 

#yum install net-tools

بعد از نصب بسته، اکنون قادر خواهید بود تا از دستور ifconfig  استفاده کنید.

 

شاد و فدورایی باشید ;)

 

آموزش نصب تلگرام در لینوکس

$
0
0

telegram-fedorafans.com

مطمئناً تا حالا نام پیام رسان محبوب و بسیار امن تلگرام (Telegram) به گوشتان خورده. پیام‌رسانی که به سرعت جای پیام‌رسان‌های دیگری همچون وایبر و واتس‌اپ را گرفته و با امکانات فراوان، سرعت و امنیتِ چشم‌گیرش هر روزه به تعداد کاربرانش افزوده می‌شود. اما برای نصب رابط گرافیکی این پیام‌رسان محبوب در توزیع گنو/لینوکسی خود چه کنیم؟ امروز راه‌های فراوان استفاده از این پیام‌رسان رو به شما معرفی می‌کنم.

برای استفاده از این پیام رسان در توزیع‌های لینوکس، راه‌های فراوانی هست که تعدادی از آنها را امروز معرفی می‌کنم.

 

Telegram Desktop

Telegram Desktop نام کلاینت اصلی میزکار این نرم‌افزار هست که برای تمامی سیستم‌عامل‌ها (او‌اس ایکس، ویندوز و لینوکس) در دسترس هست و توسط تیم خود این نرم‌افزار به‌روزرسانی می‌شود.

برای نصب این کلاینت، کافیست آخرین نسخه‌ی آن را از وبسایت این پیام رسان دریافت کنید. سپس فایل اجرایی آن را باز کرده و از آن استفاده کنید. کاربران توزیع‌های بر مبنای آرچ نیز می‌توانند از این بسته‌ی موجود در AUR استفاده کنند.

 

 

Telegram Desktop 0.6.21 - fedorafans.com

 

Sigram

سیگرام نام کلاینت دیگریست که توسط بردیا دانشور (تیم سیالان) [که پیش‌تر نرم‌افزار فوق‌العاده‌ی سیلیکون او را معرفی کرده بودم] نوشته شده و توسعه داده می‌شود. برای نصب این نرم‌افزار می‌توانید نسخه‌ی مربوط به توزیع خود را از صفحه‌ی این پروژه دریافت و نصب کنید.

sigram-login

 

sigram-file-sending

 

 

Telegram برای Pidgin

راه دیگر استفاده از این پیام رسان در لینوکس، استفاده از پیام رسان محبوب Pidgin هست. برای این‌کار ابتدا باید بسته‌ی telegram-purple  را نصب کنیم.

برای نصب این بسته، ابتدا سورس آن را از گیت‌هاب دریافت کنید:

git clone  --recursive https://github.com/majn/telegram-purple

بعد از دریافت سورس، پیش‌نیازهای لازم برای کامپایل کردن آن را نصب کنید:

کاربران فدورا:

sudo yum install gcc openssl-devel glib2-devel libpurple-devel

کاربران دبیان/اوبونتو:

sudo apt-get install libssl-dev libglib2.0-dev libpurple-dev

کاربران اوپن‌زوزی:

sudo zypper install gcc glib glib-devel libpurple libpurple-devel zlib-devel openssl libopenssl-devel

بعد از اتمام نصب پیش‌نیازها، نوبت به کامپایل کردن بسته‌ی telegram-purple هست. به محلی که بسته را دریافت کردید رفته و سپس:

./configure
make
sudo make install

البته کاربران توزیع‌های بر مبنای آرچ می‌توانند به راحتی از AUR اقدام به نصب آن کنند.

Telegram-purple-pidgin - fedorafans.com

 

Telegram-purple-pidgin-login - fedorafans.com

 

 

Telegram-purple-pidgin-code-request - fedorafans.com

 

علاوه بر این، می‌توانید با نصب خندانک‌های گوگل و آی‌اواس اقدام به ارسال/دریافت خندانک‌ها به/از دیگر مخاطبین خود بکنید. برای این کار کافیست یکی از دو بسته‌ی unicode-emoji یا emoji-for-pidgin را از گیت‌هاب دریافت کرده و در مسیر زیر کپی کنید:

~/.purple/smileys/

Pidgin Telegram Emoji's - fedorafans.com

 

 

Apple Emojis - fedorafans.com

امیدوارم که از استفاده از تلگرام در توزیع خود لذت ببرید.

 

کارهایی که باید بعد از نصب فدورا 21 انجام دهیم

$
0
0

درود

 

fedora21-fedorafuns.com

بعد از نصب فدورا ما به نیاز به نصب برنامه ها ، پلاگین ها و کدک های مورد نیاز خواهیم داشت. این آموزش برای افراد مبتدی نوشته شده و ساده ترین راه های ممکن مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

در فدورا این ابزارها را می توان به سه طریق نصب نمود :

روش اول : نصب برنامه از طریق افزودن مخازن : این روش متداولترین روش در بین کاربران فدورا می باشد و از طریق آن می توان نرم افزارها را به صورت دسته ای به صورت آسان و سریع نصب نمود.

روش دوم : نصب برنامه های آرشیو شده با پسوند rpm : در این روش برنامه های مورد نظر رو دانلود کرده و با دابل کلیک قادر به نصب آن ها خواهیم بود. ( همانند پسوند exe در ویندوز)

روش سوم : نصب برنامه ها از طریق سورس منبع : این روش پیچیده ترین روش نصب برنامه در فدورا می باشد و زمانی از آن استفاده خواهیم کرد که برنامه مورد نظر در مخازن موجود نباشد و به صورت rpm هم اریه نشده باشد.

 

افزودن مخازن به فدورا :

مخازن در دایکتوری etc/ و در پوشه ی yum.repos.d قرار می گیرند و دارای پسوند repo. می باشند. در این آموزش نحوه ی افزودن مخازن رو به شما خواهیم آموخت.

نکته : برای کنترل سیستم عامل فدورا از طریق دستورات متنی از terminal استفاده می کنیم که همانند cmd در ویندوز می باشد. برای دسترسی به ترمینال ابتدا برروی Activities کلیک کرده و عبارت terminal رو جستجو کرده و آن را اجرا نمایید.

نکته : برای افزایش سطح دسترسی در ترمینال (همانند Administrator در ویندوز) دستور su را وارد کنید و Enter را بزنید و سپس پسورد خودتون رو وارد کرده و سپس enter رو بزنید تا علامت $ به # تغییر کند. در تمام مراحل توضیح شده در زیر باید در این سطح دسترسی قرار داشته باشید.

افزودن مخازن آزاد و غیر آزاد rpm fusion و russian fedora:

برای اضافه کردن این مخازن به فدورا می توانید مخازن مورد نظر رو از لینک های زیر دانلود کرده و با دابل کلیک نصب نمایید.

 

http://download1.rpmfusion.org/free/fedora/rpmfusion-free-release-21.noarch.rpm

 

http://download1.rpmfusion.org/nonfree/fedora/rpmfusion-nonfree-release-21.noarch.rpm

 

http://mirror.yandex.ru/fedora/russianfedora/russianfedora/free/fedora/russianfedora-free-release-stable.noarch.rpm

 

http://mirror.yandex.ru/fedora/russianfedora/russianfedora/nonfree/fedora/russianfedora-nonfree-release-stable.noarch.rpm

 

 

همچنین می توانید مخازن رو در پوشه ی Home فدورا کپی کرده و با استفاده از دستور زیر از طریق ترمینال نصب نمایید.

 

rpm -ivh *.rpm

نکته : برای نصب برنامه هایی که دارای پسوند rpm می باشند از دستور  rpm -ivh name.rpm استفاده می کنیم که به جای name نام پکیج مورد نظر رو وارد می کنیم. همچنین برای نصب چندین پکیج به طور همزمان به جای name از * استفاده می کنیم.

همچنین می توان با استفاده از دستورات زیر این مخازن رو بدون انجام کارهای بالا به آسانی نصب نمود. برای افزودن این مخازن به فدورا دستورات زیر را وارد نمایید و Enter را بزنید . هنگامی که پیامی نمایش داده شده y و سپس enter را وارد نمایید.( y مخفف yes به منظور تایید عملیات)

کدهای درون کادر را با سه بار کلیک سریع می توانید انتخاب کنید.

su -c 'yum localinstall --nogpgcheck http://download1.rpmfusion.org/free/fedora/rpmfusion-free-release-$(rpm -E %fedora).noarch.rpm http://download1.rpmfusion.org/nonfree/fedora/rpmfusion-nonfree-release-$(rpm -E %fedora).noarch.rpm'
su -c 'yum install --nogpgcheck http://mirror.yandex.ru/fedora/russianfedora/russianfedora/free/fedora/russianfedora-free-release-stable.noarch.rpm http://mirror.yandex.ru/fedora/russianfedora/russianfedora/nonfree/fedora/russianfedora-nonfree-release-stable.noarch.rpm'
 

افزودن مخازن google-chrome و playonlinux و skype و yum-fast-downloader و home_zhonghuaren :

برای افزودن این مخازن به فدورا این فایل رو دانلود نمایید :

http://s5.picofile.com/file/8161525026/yum_repos_d_tar.gz.html

و در پوشه ی Home فدورا ذخیره نمایید. سپس دستورات زیر رو برای Extract کردن فایل فشرده و انتقال به پوشه مخازن در ترمینال وارد نمایید.

 

tar xvfz yum.repos.d.tar.gz

cp -dpr yum.repos.d /etc

 

add-repo-fedorafuns.com

 

برنامه های مدیریت پکیج در فدورا:

 

برنامه yumex : برنامه مدیریت گرافیکی yum  :

 

http://fedorafans.com/wp-content/uploads/2011/08/yumex-update-fedorafans.com_.png

دستور نصب برنامه:

yum -y install yumex

برنامه easylife : نصب آسان برنامه ها و پلاگین ها. برنامه رو  از این آدرس دانلود و با دابل کلیک نصب نمایید.

easylife-fedorafuns.com

برنامه مدیریت پکیج fedora utils : این برنامه به ما در روند برخی تنظیمات و نصب برخی برنامه های مورد نیاز بسیار کمک خواهد کرد. برای اطلاعات بیشتر می توانید به این صفحه  مراجعه کنید. برای نصب برنامه دستور زیر را درون ترمینال وارد نمایید.

 

su -c "curl https://satya164.github.io/fedy/fedy-installer -o fedy-installer && chmod +x fedy-installer && ./fedy-installer"

بعد از نصب ، برنامه رو با استفاده از دستور fedy اجرا نمایید. Tweaks ans tasks را انتخاب کرده و بر روی Select کلیک نمایید.

 

 

Fedy1_fedorafuns.com

‘گزینه های مورد نظر رو برای نصب Flash plugin , java , کدک های صوتی و تصویری و همچنین نگهداری پکیج های دانلود جهت نصب دوباره فدورا انتخاب نمایید. ( با نگهداری پکیج ها و برنامه های دانلود شده می توان پس از نصب دوباره فدورا بدون نیاز به دانلود دوباره این برنامه ها رو نصب نمود ) بقیه گزینه ها رو هم می توانید بنا به نیازهای خودتون انتخاب و نصب کنید.

Fedy2_fedorafuns.com

 

بعد از انجام عملیات بر روی گزینه Back کلیک نمایید و سپس Additional Software رو انتخاب کرده و Select را بزنید.

در اینجا یه لیست از برخی از نرم افزارهای مورد نیاز رو مشاهده می کنید که می توانید به راحتی نصب و استفاده نمایید. ما در اینجا نرم افزار های google_chrome , team viewer , skype را نصب خواهیم کرد.

نصب پلاگین ها ی مورد نیاز:

نصب پلاگین های yum-fast-downloader و  yum-plugin-fastestmirror : نصب این دو پلاگین برای دانلود و نصب برنامه ها با بالاترین سرعت بسیار ضروری می باشند و توصیه می کنیم که حتما آن ها رو نصب نمایید. پلاگین اول موجب انتخاب بهترین سرورها برای داشتن سرعت بالا و پلاگین دوم باعث استفاده از دانلود منیجر aria2 در ترمینال می شود. برای نصب دستور زیر را در ترمینال وارد نمایید:

yum -y install yum-fast-downloader yum-plugin-fastestmirror

نصب پلاگین های صوتی و تصویری :

جهت اجرای فرمت های mp3 , mp4 , mpg , mkv ,…  توسط نرم افزارهای Videos , Rhythmbox. برای نصب توسط ترمینال دستور زیر را وارد نمایید.

yum -y install ffmpeg gstreamer-ffmpeg gstreamer1-libav gstreamer{1,}-plugins-{good,ugly,bad-free}

نصب پلاگین Flash player : این افزونه برای تماشای فیلم و تبلیغات اینترنتی توسط مرورگر به کار می رود. برای نصب دستور زیر را وارد نمایید.

yum -y install flash-plugin

نصب پلاگین های Unrar و ۷Zip : با نصب این پلاگین ها به برنامه Archive Manager قابلیت اجرا و فشرده سازی فرمت های rar و ۷zip اضافه می شود. برای نصب از دستور زیر استفاده نمایید.

yum install unrar p7zip p7zip-plugins

نصب پلاگین جاوا:

su -c 'yum install java-*-openjdk-plugin'

نصب نرم افزارهای پخش فیلم و موزیک :

نرم افزار VLC Player : این نرم افزار یک نرم افزار کاملا آزاد بود و قابلیت پخش اکثر فرمت های موجود رو داراست. جهت اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید.

VLC_fedorafuns.com

برای نصب دستور زیر را وارد کنید.

yum -y install vlc

نرم افزار SM PLAYER : این نرم افزار نیز همانند vlc یک نرم افزار قدرتمند در زمینه پخش انواع فرمت های صوتی و تصویری است. جهت اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجه کنید.

SM PLAYER_fedorafuns.com

جهت نصب دستور زیر را وارد نمایید.

yum -y install smplayer

موزیک پلیر Audacious : یک موزیک پلیر سبک ، عالی و سریع می باشد .

Audacious_fedorafuns.com

جهت نصب دستورات زیر را وارد نمایید.

yum install audacious

yum install audacious-plugins-freeworld

نرم افزار میکس و ویرایش صدای Audacity : این نرم افزار قویترین نرم افزار آزاد جهت میکس ، آهنگ سازی و ویرایش صدا در لینوکس می باشد.

audacity_fedorafuns.com

جهت نصب دستور زیر را در ترمینال وارد نمایید.

yum -y install audacity

نصب انواع نرم افزارهای گرافیکی:

نرم افزار GIMP : این نرم افزار قویترین نرم افزار ویرایش تصویر در دنیای آزاد می باشد.

GIMP-fedorafuns.com

برای نصب از دستور زیر استفاده نمایید.

yum -y install gimp

نرم افزار Blender : قویترین نرم افزار آزاد جهت مدل سازی و ساخت انیمیشن

Blender_fedorafuns.com

نرم افزار Inkscape : از مطرح ترین نرم افزار های برداری است که به صورت کاملا رایگان و متن باز منتشر می شود. Inkscape بر خلاف نرم افزار های بر پایه Bitmap نظیر Photoshop و Gimp تصاویر خود را بر اساس Vector ایجاد می نماید. تصاویر وکتور دارای مشخصاتی متفاوت از تصاویر Bitmap است که بارزترین آن ها، امکان بزرگنمایی تصاویر تا حد دلخواه بدون افت پیکسل است .

Inkscape_fedorafuns.com

نرم افزار Dia : نرم افزاری رایگان برای رسم انواع نمودارها و دیاگرام ها می باشد.

yum -y install dia

نصب انواع مرورگرهای اینترنت :

Fire Fox : برای نصب دستور زیر را در ترمینال وارد نمایید.

firefox-fedorafuns.com

yum -y install firefox

Chromium :برای نصب دستور زیر را وارد کنید.

chromium-fedorafuns.com

yum -y install chromium

Opera : برای نصب دستور زیر را وارد کنید.

opera_fedorafuns.com

yum -y install opera

Google Chrome : برای نصب دستور زیر را وارد کنید.

chrome-fedorafuns.com

yum -y install google-chrome-stable

Tor : مرورگری جهت استفاده از آزاد از اینترنت. برای آموزش نصب به این صفحه بروید.

Tor-fedorafuns.com

نصب برنامه های شبیه ساز سایر سیستم عامل ها:

برنامه Wine : این برنامه برای نصب و اجرای برنامه های ویندوزی در لینوکس به کار می رود.

Wine-fedorafuns.com

جهت نصب دستور زیر را وارد کنید.

yum -y install wine

برنامه VirtualBox: برنامه ای جهت مجازی سازی انواع سیستم عامل در فدورا

Virtual Box-fedorafuns.com

جهت نصب دستور زیر را وارد کنید.

yum -y install VirtualBox

دانلود نرم افزارهای چت و ارتباط تصویری:

نرم افزار Viber : برای نصب وایبر در فدورا به این صفحه بروید و نسخه rpm رو دانلود و با دابل کلیک نصب نمایید.

Viber-fedorafuns.com

نرم افزار line :

این نرم افزار هنوز برای لینوکس منتشر نشده اما با استفاده از نرم افزار wine به راحتی قابل نصب و راه اندازی هست و بدون مشکل کار میکنه. برای نصب به این آدرس بروید و نسخه windows رو دانلود نمایید . برروی فایل exe راست کلیک کرده و از طریق open with گزینه Wine windows program loader رو انتخاب نمایید و مراحل نصب رو دنبال نمایید.

line-fedorafuns.com

نرم افزار yahoo Messenger : برای نصب این نرم افزار همانند نرم افزار line عمل می کنیم بدین صورت که نسخه ویندوزی برنامه رو دانلود و با استفاده از wine نصب می کنیم.

yahoo01_fedorafuns.com

yahoo02_fedorafuns.com

yahoo04_fedorafuns.com

نرم افزار Skype :  نرم افزار تماس رایگان تلفنی همراه با ارتباط تصویری

Skype-fedorafuns.com

برای نصب دستور زیر را وارد نمایید.

yum -y install skype

نرم افزار Pidgin : یک منسجر متن باز با قابلیت پشتیبانی از تمامی سرویس های محبوب چت مانند : Yahoo!, Google Talk, AIM, ICQ, MSN, MySpace IM, IRC و …..

pidgin-fedorafuns.com

برای نصب دستور زیر را وارد کنید.

yum -y install pidgin

K3B برنامه ای کامل برای رایت CD و DVD :

K3B-fedorafuns.com

برای نصب از دستور زیر استفاده کنید.

yum -y install k3b

برای آموزش نصب سایر برنامه ها می توانید به آموزش های زیر مراجعه فرمایید:

 

آموزش نصب wine1.7.33 و افزونه winetricks

آموزش نصب تلگرام در لینوکس

آموزش نصب آنتی ویروس قوی و رایگان COMODO

نصب برنامه FreetuxTV(تماشا و ضبط کانال های تلویزیون)

ویرایش فایل های pdf با PDF Mod

آموزش نصب بازی Speed Dreams

آموزش نصب بازی super tuxkart

آموزش نصب Steam و اجرای بسیاری از بازی های ویندوز

آموزش نصب دانلود منیجر JDownloader

آموزش نصب دانلود منیجر FlareGet

آنالیز و مانیتورینگ سیستم با نرم افزار Nmon

مانیتورینگ شبکه و پهنای باند به صورت زنده با نرم افزار nload

آموزش نصب بازی O A.D در فدورا و اوبنتو

آموزش نصب بازی Xonotic

آموزش نصب میزکار KDE

آموزش نصب میزکار Gnome classic

آموزش نصب درایور پرینتر HP

آموزش نصب Play on Linux

دانلود نرم افزار FF Multi Converter

و … که با جستجو در سایت می توانید آن ها را بیابید. همچنین توسط برنامه Software که به صورت پیش فرض در خود فدورا موجود است می توانید به جستجو و مشاهده برنامه و قابلیت های آن ها پرداخته و آن هارا نصب نمایید.

موفق باشید.

آموزش نصب آنتی ویروس سورس باز و قدرتمند ClamAv

$
0
0

درود

 

clamav

اگر از کاربران سسیستم عامل ویندوز هستید، حتما نرم افزار های آنتی ویروس زیادی را می شناسید و قبلا تجربه کار کردن با آنها را داشته اید. کسپراسکی ( Kaspersky ) ، نود ۳۲ ( Node32 ) و بیت دیفندر ( bitdefender ) ، پاندا ( Panda ) تنها تعداد محدودی از آنتی ویروس های تجاری هستند که اکنون در ایران به صورت بسیار گسترده در حال استفاده می باشند. البته در این میان آنتی ویروس های رایگان مانند آویرا ( Avira ) و یا ای وی جی ( AVG ) نیز کمابیش از محبوبیتی بر خوردار هستند. اما نکته قابل تامل آنجاست که اگر شما از یک سیستم عامل لینوکس و بخصوص یک سرور لینوکس استفاده می کنید از کدام گزینه استفاده خواهید کرد. عموم این نرم افزارها تنها برای ویندوز طراحی شده اند و زمانیکه سرور شما آغشته به انواع تروجان ها ( Trojan ) ، ویروس ها ، کرم ( Worm ) و بدافزار ها ( malware ) و یا botnet ها است با یک مشکل بزرگ برای پیدا کردن فایل های مخرب روبرو خواهید بود. لذا در این نوشته تلاش می شود تا با معرفی آنتی ویرس رایگان ClamAV نحوه نصب و استفاده از آن بر روی سیستم عامل های لینوکس آموزش داده شود.

روش نصب برروی فدورا :

ابتدا آنتی ویروس را با دستور زیر نصب نمایید:

yum -y install clamav clamav-update

حال فایل freshclam.conf را با دستور زیر ویرایش خواهیم کرد:

gedit /etc/freshclam.conf

در خط چهارم کلمه Example رو پاک کرده و جمله ی زیر رو جایگزین آن نمایید:

#Example #make it comment

با دستور زیر آنتی ویروس ClamAv را آپدیت می کنیم:

freshclam

دستور زیر را برای اسکن وارد نمایید:

clamscan –infected –remove –recursive .

تست آنتی ویروس:

برای تست آنتی ویروس یک ویروس آزمایشی با دستور زیر دانلود می کنیم:

wget http://www.eicar.org/download/eicar_com.zip

دستور زیر را برای اسکن دوباره وارد می کنیم:

 

clamscan –infected –remove –recursive .

مشاهده می کنید که ویروس رو شناسایی و حذف خواهد کرد:

[root@fedora18 ~]# clamscan –infected –remove –recursive .
./eicar_com.zip: Eicar-Test-Signature FOUND
./eicar_com.zip: Removed.

———– SCAN SUMMARY ———–
Known viruses: 2186789
Engine version: 0.97.7
Scanned directories: 13
Scanned files: 12
Infected files: 1
Data scanned: 0.01 MB
Data read: 0.00 MB (ratio 2.00:1)
Time: 10.045 sec (0 m 10 s)

چگونه به کمک ClamAV یک فایل، دایرکتوری یا یک پوشه را اسکن نماییم?

برای بررسی و اسکن کردن فایل های خود  باید هر بار از دستور زیر استفاده کنید:

clamscan -i -r /path

در دستور بالا عبارت /path بیانگر مسیری است که می خواهید آن را بررسی نمائید، برای مثال می توانید عبارت /home را برای بررسی کل اطلاعات موجود در پوشه home وارد نمائید.

ممکن است اسکن فایل ها با توجه به تعداد آنها کمی به زمان نیاز داشته باشد.

[root@localhost darush]# clamscan -i -r /home

———– SCAN SUMMARY ———–
Known viruses: 3725928
Engine version: 0.98.5
Scanned directories: 3730
Scanned files: 28945
Infected files: 0
Data scanned: 2489.65 MB
Data read: 3249.21 MB (ratio 0.77:1)
Time: 746.584 sec (12 m 26 s)
[ro

برای نصب رابط گرافیکی برنامه می توانید از دستور زیر استفاده نمایید:

yum install clamtk

clamtk

مانیتورینگ سیستم با ابزار Glances

$
0
0

ابزار ها و نرم افزار های گوناگونی جهت مانیتورینگ و بررسی اجزای سیستم و جود دارد که هر کدام ویزگی ها و رابط کاربری خود را درند که کاربران و یا مدیران سیستم با توجه به نیاز خود ار آنها استفاده می نمایند.

در این میان ابزاری به نام Glances جهت مانیتوریگ سیستم وجود دارد که قابلیت های  گوناگونی از جمله مانیتور کردن مصرف Cpu و RAM و بررسی وضعیت شبکه و هارد دیسک و پارتیشن ها را دارد.

جهت نصب این نرم افزار کافیست تا بسته ی glances را با استفاده از ابزارهای مدیریت بسته ی گرافیکی مانند KPackageKit یا YUMEX نصب نمایید یا اینکه با استفاده از ابزار مدیریت بسته ی خط فرمانی yum و اجرای این دستور آن را از مخازن نصب نمایید :

 

#yum install -y  glances

جهت اجرای برنامه کافیست تا دستور glances را در ترمینال وارد نمایید.در پایین تصویری از برنامه ی glances را مشاهده می نمایید :

 

glances

 

 


آموزش ویدیویی نصب سیستم تلفنی Elastix 2.5

$
0
0

elastix2.5

Elastix یک سیستم یکپارچه ارتباطی (Unified Communications) و تلفنی  Open Source می باشد که از Asterisk به عنوان سیستم تلفنی استفاده می کند و بر بستر توزیع CentOS بنا نهاده شده است.

الستیکس دارای ویژگی های بسایر زیادی می باشد که در پایین به برخی از آنها اشاره شده است :

 

  • Voicemail
  • Fax-to-email
  • Support for softphones
  • Web Interface Configuration
  • Virtual conference rooms
  • Call recording
  • Least Cost Routing
  • Extension Roaming
  • PBX Interconnection
  • Caller ID
  • CRM
  • Advance Reports

 

 

در ادامه آموزش ویدیویی نصب الستیکس نسخه ۲٫۵ را مشاهده می نمایید :

 

 

 

آموزش نصب تور Browser و استفاده آزاد از اینترنت

$
0
0

درود

306px-Tor-logo-2011-flat.svg

تور سامانه‌ای است که برای ناشناسی (ناشناس ماندن) کاربران در محیط اینترنت به کار می‌رود و از نرم‌افزار کارخواه و شبکه‌ای از سرویس دهنده ها (سرورها) تشکیل شده و می‌تواند داده‌هایی از کاربران را مانند جایگاه و نشانی پروتکل اینترنت پنهان کند. بهره گیری از این سامانه ردگیری و شنود داده‌های کاربر را به دست دیگران بسیار سخت می‌کند. این ردگیری و شنود می‌تواند در مورد بسیاری از فعالیت‌های کاربر مثل وبگاه‌هایی که بازدید کرده، پرونده‌هایی که بارگیری و بارگذاری کرده، پیامهایی که از طریق نرم‌افزارهای پیام‌رسان ارسال یا دریافت کرده و هر گونه ارتباطاتی که در محیط اینترنت برقرار کرده، صورت پذیرد لذا می‌توان گفت که این سیستم برای محافظت از آزادی کاربران و حفظ حریم خصوصی آنها در محیط اینترنت طراحی شده‌است. این نرم‌افزار، یک نرم‌افزار آزاد است و استفاده از شبکهٔ آن نیز رایگان است.

تور اولین نسخهٔ خود را در ۲۰ سپتامبر ۲۰۰۲ عرضه کرد. این نرم‌افزار از سیستم مسیریابی پیازی استفاده می‌کرد، که توسط آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی دریایی آمریکا ایجاد شده‌بود. وظیفهٔ اصلی آن ایجاد شبکه‌ای امن برای مکالمات دولتی بود. پس از ایجاد تور، این پروژه توسط خبرنگاران، مخالفین حکومت‌ها، سازمان‌های اطلاعاتی و پلیس مورد استفاده قرار می‌گیرد. پشتیبان‌های این نرم‌افزار نیروی دریایی آمریکا در سال‌های اولیه و سپس ای‌اف‌اف و بنگاه سخن‌پراکنی ایالات متحده در سال‌های کنونی بودند. در عین حال این پروژه از محل کمک‌های افراد نیز درآمد دارد.در سال ۲۰۱۰ این پروژه توسط بنیاد نرم‌افزارهای آزاد به عنوان پروژهٔ آزاد نمونه انتخاب شد دلیل آن کمکی که این نرم‌افزار به گروه‌های آزادی‌خواه در کشورهایی مانند ایران و مصر که با سانسور اینترنت دست و پنجه نرم می‌کنند.

این نرم‌افزار از مسیریابی پیازی استفاده می‌کند. یک نرم‌افزار به‌جایی که به صورت مستقیم به ماشین مقصد متصل شود، به یک پروکسی مسیریاب پیازی وصل می‌شود. این پر=-+و+-+کسی از طریق چند مسیریاب پیازی مسیر ناشناسی برای کاربر مبدا ایجاد می‌کند. هر مسیریاب پیازی فقط رایانهٔ قبلی و بعدی خود را می‌شناسد. در عین حال رایانهٔ اول برای هر مسیریاب در راه یک لایهٔ رمزنگاری به دادهٔ ارسالی ماشین مبدا اضافه می‌کند. پس از آن هر رایانه در راه لایهٔ خود را از دادهٔ ارسالی کم می‌کند و در پایان دادهٔ ارسالی به ماشین مقصد همان دادهٔ رمزنگاری نشده‌است. دادهٔ عبوری از مسیریاب‌ها برای هر مسیریاب متفاوت است و دلیل آن هم تفاوت در رمزنگاری می‌باشد، دلیل دیگر تفاوت، جلوگیری از ورود مسیریاب‌های جعلی در میان راه است. اگر در میانهٔ راه ارتباط قطع شود، داده‌ها بدون هیچ تاخیری روی هر مسیریابی که باشند، حذف می‌شوند.

برای اطلاعات بیشتر به ویکی پدیا مراجعه کنید.

آموزش نصب در سیستم عامل لینوکس :

ابتدا مرورگر to==+r رو با توجه به معماری سیستم عامل خودتون از لینک های زیر دانلود نمایید.

 دانلود مروگر to=+=r نسخه ۳۲ بیتی

دانلود مروگر t=+=or نسخه ۶۴ بیتی

فایل رو در پوشه Downloads لینوکس ذخیره نمایید و آن را با استفاده از نرم افزار Archive Manager یا Ark از حالت فشرده خارج نمایید.

Screenshot from 2014-10-19 14:40:03

Screenshot from 2014-10-19 14:40:13
Screenshot from 2014-10-19 14:40:28

می توانید برای اینکار از دستور زیر با توجه به ۳۲ یا ۶۴ بیتی بودن سیستم عامل نیز استفاده نمایید.

 

#cd /home/user/Downloads

#tar -xvJf tor-browser-linux64-4.0_en-US.tar.xz

#tar -xvJf tor-browser-linux32-4.0_en-US.tar.xz

 

به جای user یوزرنیم خودتون رو وارد کنید.

برای اجرای مرورگر to=+=r از دستورات زیر استفاده نمایید:

 

#cd /home/user/Downloads/tor-browser_en-US

#./start-tor-browser

 

خوب مرورگر نصب شده و با استفاده از دستورات بالا قابل اجرا می باشد. اما با ما همراه باشید تا برای مرورگر یک آیکن زیبا برای اجرای راحت طراحی کنیم.

برای اضافه کردن آیکن به میزکار دستورات زیر رو به ترتیب وارد نمایید:

 

#sudo yum -y install git python-psutil python-twisted pygame wmctrl gnupg fakeroot

#git clone https://github.com/micahflee/torbrowser-launcher.git

#cd torbrowser-launcher

#./build_rpm.sh

#cd dist

#rpm -ivh *.rpm

 

همانگونه که مشاهده می کنید آیکن های برنامه به میزکار اضافه شده اما برای اتصال آیکن به مرورگر به برنامه Aplication Finder نیاز خواهیم داشت که یکی از برنامه های پیش فرض میزکار xfce می باشد. برای اینکار شما نیاز به نصب میزکار xfce که حجم کمی داره خواهید داشت.

Screenshot from 2014-10-19 15:18:45

خوب با دستور زیر اقدام به نصب این میزکار نمایید:

 

#yum -y install @xfce

 

بعد از نصب میزکار برنامه Aplication Finder به منوی برنامه ها اضافه می شود. خوب برنامه رو باز کنید. آیکن To=++=r Browser رو پیدا کرده و برروی آن راست کلیک کرده و Edit رو انتخاب نمایید:

 

Screenshot from 2014-10-19 15:25:56

Screenshot from 2014-10-19 15:26:05

برروی علامت پوشه مانند در جلوی کادر command کلیک کرده و مطابق شکل زیر به مسیر /home/user/Downloads بروید و start-to=+=r-browser رو انتخاب نمایید.

 

Screenshot from 2014-10-19 15:29:57

با اینکار مشخص می کنیم که آیکن مورد نظر چه برنامه ای رو اجرا خواهد کرد. خوب برای زیباتر شدن آیکن برنامه تصویر زیر رو ذخیره نمایید و روی تصویر آیکن در Aplication Finder کلیک کرده و این تصویر رو جایگزین آن نمایید.

Tor

همانند تصویر زیر:

 

Screenshot from 2014-10-19 15:30:15

یک آیکن اضافه هم با نام T=++=or Browers Setting هم به سیستم عامل اضافه شده برای حذف از میزکار وارد برنامه Aplication Finder شده و برروی آن راست کلیک نمایید و سپس Hide رو انتخاب نمایید.

 

Screenshot from 2014-10-19 15:31:04

خوب کار نصب و راه اندازی مرورگر تمام شده و حال به سراغ تنظیمات مرورگر می رویم.

 

Screenshot from 2014-10-19 23:57:38

مرورگر رو اجرا نمایید :

 

Screenshot from 2014-10-20 00:00:41

حال Configure رو انتخاب کرده و مطابق تصاویر زیر سوالات رو تیک زده و Next رو بزنید.

 

Screenshot from 2014-10-20 00:00:52

Screenshot from 2014-10-20 00:00:59

گزینه Connrct with provided bridges رو انتخاب کرده و سپس برروی  Connect کلیک نمایید. و صبر کنید تا مرورگر به سرورهای مورد نظر متصل شود. دفعه اول ممکن است کمی طول بکشد اما در استفاده های بعدی سریعتر اجرا خواهد شد.

 

Screenshot from 2014-10-20 00:01:05

Screenshot from 2014-10-20 00:03:49

خوب حال مرورگر اجرا شده و به سراغ برخی از تنظیمات خواهیم رفت.

 

Screenshot from 2014-10-20 00:04:06

در قسمت بالای مرورگر راست کلیک کرده و Menu Bar رو انتخاب نمایید تا  نوار منوی مرورگر به آن اضافه شود.

 

Screenshot from 2014-10-20 00:04:15

مطابق شکل زیر برروی فلش کنار نوار آدرس کلیک کرده و Preferences رو انتخاب نمایید.

 

Screenshot from 2014-10-20 00:04:38

به سربرگ Security Setting رفته و تیک کنار هر ۴ مربع رو برداشته و برروی ok کلیک نمایید.

 

Screenshot from 2014-10-20 00:04:47

حالا از منوی Tools گزینه Add-ons رو انتخاب کرده و NoScript رو انتخاب کرده و برروی Disable کلیک نمایید تا این افزونه غیرفعال شود.

 

Screenshot from 2014-10-20 00:05:02

حال از اینترنت آزاد و امن نهایت استفاده رو ببرید. توجه داشته باشید که مروگر T+=++or به دلیل اینکه ارتباط رو در چندین لایه رمز گذاری میکنه سایت هایی رو که برای دفعه اول بارگذاری می کنید رو  با سرعت پایینتری باز میکنه اما در دفعات بعدی با سرعت بالایی می توانید از آن استفاده نمایید.

 

Screenshot from 2014-10-20 00:20:53

سخت بودن نصب و راه اندازی برخی از برنامه ها باعث زیبایی و لذت سیستم عامل لینوکس میشه. کمی وقت میگذارید اما در عوض هزینه های بی خودی برای سرویس های V+=-P-=+N صرف نخواهید کرد. هرگونه سوال و یا ایرادی بود مطرح بفرمایید تا بنده و سایر مدیران سایت پاسخگو باشیم.

نصب مرورگر Opera 27 سریعترین مرورگر دنیا برروی فدورا

$
0
0

درود

images

امروز با یک خبر خوب و خوشحال کننده خدمت دوستان فدورایی رسیدم و اون نصب مرورگر اپرا نسخه ی ۲۷ برروی فدوراست. نسخه ۲۷ به صورت پیش فرض برای ویندوز ، مک و تنها لینوکس اوبنتو در سایت اصلی opera قابل دانلود است و تمامی کاربران سایر توزیع های لینوکس باید از نسخه ی ۱۲٫۱۶ استفاده نمایند یا از طریق کامپایل سورس مبدا اقدام به نصب نمایند.

اما یک راه دیگه هم وجود دارد که اون تبدیل نسخه ی Deb به Rpm می باشد که در اکثر موارد با مشکلاتی روبروست و جوابگو  هم نیست. دیروز بعد از جستجو در فروم خارجی متوجه شدم که شخصی اپرا نسخه ۲۷ رو برای فدورا تبدیل کرده و مدعی شده که بدون عیب و نصق کار میکنه . در اولین کار خودم بسته ی مورد نظر رو برروی فدورا نصب و تست کردم که با کمال تعجب متوجه سالم و بدون نقص بودن بسته شدم و در سریعترین زمان ممکن برای دوستان آموزش نصب این مرورگر بی نظیر رو قرار دادم.

اگر opera12.16 برروی سیستم شما نصب است در اولین کار با دستور زیر اقدام به حذف آن نمایید:

#yum remove opera

قبل از نصب اپرا ۲۷ حتما از پاک شدن اپرا ۱۲ اطمینان حاصل نمایید زیرا تا زمانی که این نسخه حذف نشود نسخه جدید نصب نخواهد شد.

بعد از حذف نسخه ۱۲ ابتدا فایل زیر را دانلود و در پوشه home سیستم ذخیره کرده و با دستور زیر اقدام به نصب آن نمایید. این فایل پیش نیاز نصب اپرا در فدورا می باشد:

دانلود libudev0-182-1.fc21.x86_64.rpm

#rpm -ivh libudev0-182-1.fc21.x86_64.rpm

حال خود مروگر را از لینک زیر دانلود و با دستور زیر اقدام به نصب آن نمایید:

دانلود opera-27.0.1689.66-1.fc21.x86_64.rpm

#rpm -ivh opera-27.0.1689.66-1.fc21.x86_64.rpm

تصاویری بعد از نصب مرورگر در فدورا:

Screenshot from 2015-02-24 19:42:58

 Screenshot from 2015-02-26 01:30:26

اگر بعد از نصب مرورگر تصاویر سایت های پیش فرض همانند تصویر زیر بود برروی هر کدام راست کلیک کرده و reload رو بزنید تا مشکل کاملا برطرف شود:

 

Screenshot from 2015-02-24 19:42:53

امیدوارم از این آموزش نهایت استفاده رو برده باشید .

آموزش نصب google-earth بر روی فدورا

$
0
0

درود

 

google-earth-icon

 

برای نصب google-earth در فدورا ابتدا پیش نیازهای برنامه را با دستور زیر نصب می کنیم :

 

sudo yum install sb-core-ia32 lsb-graphics-ia32 mesa-dri-drivers*.i686

 

سپس نرم افزار google-earth را متناسب با سیستم خود از این لینک دانلود می کنیم. و در پوشه ی home ذخیره می کنیم همچنین می توانیم از دستور زیر برای دانلود و ذخیره نرم افزار استفاده کنیم:

 

Download Google Earth, for 32 bit systems:

wget -c http://dl.google.com/dl/earth/client/current/google-earth-stable_current_i386.rpm

Download Google Earth, for 64 bit systems:

wget -c http://dl.google.com/dl/earth/client/current/google-earth-stable_current_x86_64.rpm

حال با دستور زیر برنامه رو نصب می کنیم :

 

sudo rpm -ivh google-earth-stable_current_x86_64.rpm --force

 

تصویری از محیط برنامه در فدورا:

 

Screenshot from 2015-02-27 19:32:49

نمایی از شهر زیبای لندن (برای نمایش سه بعدی ساختمان ها تیک گزینه ی ۳D BULDINGS رو فعال نمایید) :

نکته : عکس هایی که از کشورهای پیشرفته و توریستی گرفته شده بسیار به روز و با کیفیت هستند و در هنگام تماشای این کشورها ساختمان ها و جزپیات به صورت کاملا سه بعدی قابل تماشا هستند.

 

Screenshot from 2015-02-28 14:28:50

نصب آسان دانلود منیجر JDownloader و آموزش استفاده از آن در فدورا

$
0
0

درود

Jdownloader

JDownloader یک نرم افزار رایگان ، متن باز همراه با ابزاهای مدیریت دانلود که دارای جامعه ی عظیمی از توسعه دهندگان می باشد. که موجب دانلود آسان و سرعت بالا می شود. از ویژگی های آن توقف ، مکث ، ادامه دانلود ، مدیریت پهنای باند ، محدود کردن سرعت دانلود ، و extract کردن فایل های فشرده و امکانات بسیاری می باشد. که می تواند در وقت باارزش شما صرفه جویی کند. این دانلود منیجر قابل نصب برروی انواع سیستم عامل ها از جمله مک ، ویندوز و لینوکس می باشد.

برای نصب در فدورا ابتدا ترمینال را باز کرده و با دستور su و وارد کردن پسورد به حالت root بروید و دستورات زیر را وارد نمایید.

 

For Fedora ۲۱ run the following as root:

cd /etc/yum.repos.d/

wget http://download.opensuse.org/repositories/home:Kenzy:packages/Fedora_21/home:Kenzy:packages.repo

yum install JDownloader

For Fedora ۲۰ run the following as root:

cd /etc/yum.repos.d/

wget http://download.opensuse.org/repositories/home:Kenzy:packages/Fedora_20/home:Kenzy:packages.repo

yum install JDownloader

 

حال به منوی فدورا رفته و برنامه رو اجرا نمایید :

بعد از اجرای برنامه شما با پیغام زیر مواجه خواهید شد که به شما توصیه میکنه که بهتره به جای بسته ی متن باز جاوا از سان جاوا استفاده کنید. اما نیازی به انجام این کار نیست. برروی ok کلیک نمایید تا به مرحله ی بعد برویم :

 

Screenshot from 2015-03-01 23:02:48

در مرحله ی بعد زبان برنامه و محل قرار گیری فایل های دانلودی رو مشخص و به مرحله ی بعد بروید :

 

Screenshot from 2015-03-01 23:03:19

در صفحه ی بعد به شما پیغامی داده میشه مبنی بر اینکه برای استفاده از این دانلود منیجر در firefox نیاز به افزونه flashgot خواهید داشد برروی ok کلیک نمایید تا برنامه باز شود :

 

Screenshot from 2015-03-01 23:03:40

در هنگام باز شدن برنامه پیغامی مبنی بر آپدیت شدن نرم افزار به شما داده میشه برروی ok کلیک نمایید تا برنامه پلاگین ها و پیش نیازهای مورد نیاز خود را دانلود نماید :

 

Screenshot from 2015-03-01 23:04:10

Screenshot from 2015-03-01 23:06:13

حال نوبت به افزودن پلاگین flashgot به firefox خواهد رسید برای اینکار به این صفحه بروید و برروی add to firefox کلیک نمایید. بعد از نصب از شما درخواست میشه که مرورگر را restart نمایید:

 

Screenshot from 2015-03-02 11:38:00

Screenshot from 2015-03-02 11:38:07

 

بعد از راه اندازی دوباره مرورگر در هنگام کلیک برروی لینک های موردنظر برای دانلود منویی مطابق با تصویر زیر باز میشود که برای دانلود توسط JDOWNLOADER مطابق با تصویر زیر عمل کنید :

 

Screenshot from 2015-03-02 11:15:04

بعد از کلیک برروی ok دانلود منیجر باز شده و در اولین دانلود به شما پیغامی مبنی بر تایید توافقات برنامه داده می شود تیک آن را فعال و برروی ok کلیک نمایید :

 

Screenshot from 2015-03-02 11:14:08

حال دانلود شروع خواهد شد :

 

Screenshot from 2015-03-02 11:14:24

امیدوارم از این مطلب لذت برده باشید . این نرم افزار بهترین جایگزین برای نرم افزار IDM ویندوز می باشد و امکانات بسیاری را در عین رایگان بودن در اختیار کاربران قرار داده است.

Viewing all 115 articles
Browse latest View live




Latest Images